tirsdag 9. april 2019

Sperregrunn med kvistlakk

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Finn de beste prisene på nettet. Sammenlign pris med oss.


Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.

Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Den kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk.


Har du veldig grov kvist eller helt ny panel ville jeg kanskje spandert å gå over de groveste kvistene med strøk kvistlakk før du går på med kvist og sperregrunn. Reduserer til og med risikoen for kvistgjennomslag og kan brukes i stedet for kvistlakk. Kan overmales med alle malingstyper.


Ettersom malingen er fremstilt på isoparafin har den også fordelen av å være så godt som luktfri.

Når det gjelder kvistlakk og sperregrunn er det mye forskjellig her. Dersom man ønsker å bruke kvistlakk skal dette legges to strøk og et strøk vanlig grunning for treverk. Bruker man en sperregrunn , som er en grunning med sperrende effekt, skal denne legges to gode strøk for toppstrøk. Hvis du likevel opplever at kvisten blør gjennom etter to strøk med Gjøco Sperregrunn , anbefales det å påføre til strøk til, og deretter ønsket toppstrøk. Gjør heller jobben skikkelig med en gang kjør på med grunning med kvistlakk og strøk maling over.


Du vil bli mest fornøyd med resultatet da. Er det mye kvist ville jeg vurdert to strøk grunning og. Det kommer veldig an på malingen hvor mange strøk man trenger, men jeg tar alltid minimum 2. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett.


Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke. VIKTIG ved påføring av Jotun kvist og sperregrunn med malingsprøyte: NB! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Innendørs,.


En kombinert kvistlakk og sperrende grunning. JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister.

Kvist- og sperregrunn. Fettstoffene fra såpen må vaskes vekk før maling. Deretter behandles taket med kvistlakk eller sperregrunn og to strøk vannløselig maling.


Et hvittet tak som er blitt behandlet med hvit beis eller panellakk, kan ligne på et lutet tak, men er mindre problematisk å male over. Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg