onsdag 17. april 2019

Muubs krukke

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Store, flotte krukker og vaser, som pynter overalt i boligen. De håndlavede vaser pynter både på bordet og gulvet.


Find den, som passer til din indretning. Den rustgrå overflade med struktur skabes ved først at påføre en sort, og derefter en hvid maling. Muubs Krukke Luna Grå 1cm.


MUUBS LUNA BLACK KRUKKE CM. Luna krukken er et tegn på når godt håndverk, går hånd i hånd med naturen som inspirasjon. Kjøp i butikk eller på nett.


Muubs krukke

Til fremstillingen af den smukke Luna krukke er der brugt terracotta i en klassisk sort farve. Echo er håndlavet i terracotta af lokale håndværkere i Indonesien, og derfor har hver krukke en unik overflade og struktur. Den røgede overflade effekt skabes gennem en speciel håndværksteknik.


Dette en krukke håndlaget i terrakotta. Den unike overflaten skapes gjennom en prosess der det påføres sement og sand for å gi tekstur. Deretter males vasen i forskjellige nyanser for å gi en spennende farge. Håndlavet terracotta krukke med en rustgrå farve.


Muubs krukke

Vær dog opmærksom på at gennemsivning af vand kan forekomme. Krukken er perfekt til dine indendørs planter. Echo er drejet i hånden af lokale håndværkere i Indonesien. Smuk og håndlavet krukke med en rustgrå farve.


Håndlaget terrakotta- krukke i rust grå farge. Krukke Echo har en høj og slank form med et øre på hver side. Echo er håndlaget i terrakotta av lokale håndverkere i Indonesia, så hver krukke har en unik overflate og tekstur.


Muubs krukke

Se vores store udvalg af Vaser og Krukker til skarpe priser. Retur rett innenfor dager. Det rustikke kommer seg av at krukken ikke er blitt polert etter brendingen, samt dens flotte sorte farve.


Materialet er terracotta, som er et leirmateriale det er blitt brent ved lav temperatur og derfor har krukken fått sin flotte struktur. Først får krukken en svart base, som deretter slipes. Deretter påføres et tynt grått malingbelegg som også slipes og til slutt får krukken en coating. Denne prosessen er med på å skape dybde og fargenyanse i krukken.


Echo Krukke - øx H- Rustikk grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg