mandag 8. april 2019

Kvister i vase

Jeg ønsker meg slike høye vaser med brune kall det kvister i. Hvor får man kjøpt slikt? Den vakre, håndmalte vasen i porselen, med Lars Carlsons sjarmerende nisser og unike dekorasjoner i relieff, byr på ekte julestemning. Som prikken over i-en er den håndmalt med skinnende detaljer i gull.


Pastill vase er en vakker og stilren vase fra svenske Cooee Design. Trollhassel som du ser på bildet får du i mange varianter, så her kan du jo velge selv hvor krokete den skal være.

Den runde formen gjør at blomstene danner en fin bukett. En av de letteste og raskeste tingene du kan lage er en lekker vase. En annen mulighet er å finne noen fine og tykke kvister og henge opp kjøkkenhåndkler og. Skap en deilig vårstemning med greiner inne. Vase i stripete glass.


Setter du greinene i en vase får du naturen inn i huset. Vi har flere sorter greiner som f. Sett gjerne flere bunter sammen for å skape volum. Jeg ville anbefalt å bytte vann i vasen , og gi nytt snitt hver 5.

En skulpturell gulvvase tilfører hjemmeinnredningen din noe kunstnerlig, med kvister i eller bare stående som den er. Blomsterbukett i vase på vinduskarm. For Marimekko har hun laget en kolleksjon med både tekstil og vaser, deriblant Urna. Urna er en litt lavere vase i munnblåst glass som passer like bra til den selvplukkede sommerbuketten som til enklere spirende kvister.


Kvister i vase på bord. Denne gangen gikk jeg for Forsythia. Med sine fantastiske gule blomster som sitter tett i tett på bar kvist lyser de opp som ei sol. Man må jo bare bli lykkelig.


I en høy sylinder vase blir disse flotte. Et godt tips er å skrape vekk barken slik at kvistene lettere kan suge opp vannet fra vasen. I varme og tørre stuer kan det være en fordel å dusje kvistene jevnlig til knoppene spretter. Bruk alltid ren vase og sett greinene i lunkent vann.


Er du så heldig å ha en Magnolia kobus i hagen, kan du fint drive kvister i blomst innendørs. For eksempel kan noen fine rullesteiner gjøre seg som pynt på et lysfat, kvister og blomster du plukker ute blir en vakker dekorasjon når de settes i en fin vase. Om selskapet finner sted på høsten eller vinteren når det er vanskelig å finne blomster, er det fint med både kvister med blader i høstfarger og nakne kvister.


Lyngby Curve vase med de klassiske sporene er inspirert fra porselensfabrikkens designarkiv. Det klassiske og stilige designet sammen med den runde formen gir vasen en myk og elegant følelse. Nellikene vil holde seg fine i lang ti og knuppene på grennellik vil springe lettere ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg