torsdag 25. april 2019

Svart lysfat

Samle dine skatter og favoritter, og lag et vakkert uttrykk på et lysfat. Black design har mange typer fat i forskjellige materiell, størrelse og farger. GLITTRIG-serien har som mål å forsterke livets små og store øyeblikk, fra trivelige kvelder til selskap. Produktene i serien er enkle å sette sammen med andre.


En kald vegg kan enkelt dekoreres med stemningsfulle lyslykter på en enkel tavlelist. Lyslykter kan også plasseres hengende utendørs. Kanskje du leter etter en pen lyslykt i glass til å henge på veggen ved uteplassen?


Eller hvorfor ikke plassere et lysfat ved ytterdøren for å gjøre entreen litt mer innbydende. Sort metallbrett som kan brukes til så mangt, som servering, lysfat , pynt eller oppbevaring. Fatet har et lekkert, moderne og stilrent design. Et svart stilig lysfat fra ERNST som gjør det lett å skape de vakreste dekorasjoner med blomster eller lys i ulike størrelser og farger. Lysbrettet er dessuten magnetisk slik at lystumpene i samme serie står stødig.


Svart lysfat

Lysstumpene kan du kjøpe her hos Bakeren og Kokken. Lysfat SLATE Ø cm. Tilbakekalling av produkt. Et elegant svart lysfat for stumper og blokklys fra Ernst Kirchsteiger.


Bruk naturen for å dekorere ditt lysfat for å skape en hjemmekoselig stemning. Litt mose eller fargerike løv på høsten eller steiner og blomster på våren er kjempeflott! A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Svart lysfat

Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. SHOP WITH CONFIDENCE. SHIPPING AND RETURNS. Stilrent, svart lysfat med fin dekorkant.


Passer for antikklys og kronelys. Plasseres på et plant, ildfast underlag. Forlat aldri en tent lykt uten tilsyn. Nyhetsbrev til Forhandlere. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?


Svart lysfat

Du betaler kun kr ekstra for denne servicen. Større varer som ikke kan sendes som vanlig pakke Hjemlevering. Store og tunge varer, for eksempel møbler, leveres alltid hjem til deg utenfor inngangsdør på bakkeplan.


Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje. Hos Kid finner du lykter og telysholdere som lyser opp hjemmet med stil. Velg mellom ulike design og størrelser.


Se hele utvalget og kjøp på Kid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg