onsdag 24. april 2019

Trebitt terrassebeis 10 liter

Trebitt terrassebeis 10 liter

Merkevarene til lave priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. TREBITT Terrassebeis.


Trebitt terrassebeis 10 liter

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Kontakt oss og snarveier. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Trebitt oljebeis hvit liter.


Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Trebitt terrassebeis 10 liter

Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Nå er tiden inne for å friske opp terrassen. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc.


Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket. Terrassebeis Harmoni Soldekk (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk, der ett strøk er nok. Vakker, matt og slitesterk overflate.


Terrassebeis fra Yunik er en vanntynnbar, oljeholdig terrassebeis med meget god inntrengning. Terrassebeisen gir en vannavvisende overflate som beskytter treet mot uttørking og sprekkedannelse, dette fører til god holdbarhet. Gjøco - Herregård Terrassebeis 7L. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny.


Trebitt terrassebeis 10 liter

Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Vanntynnet oljebeis i en flott brun farge.


Oljebeisen gir et transparent utseende og fremhever treets åretegninger og naturlige utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg