onsdag 24. april 2019

Lag ditt eget bilde

Lerretsbildet ditt kan egentlig forestille hva som helst. Du kan bruke en tegning barnet ditt har laget, et mønster du har tegnet selv, et gammelt fotografi du har funnet eller et bilde du har knipset under ferien. Uansett hvilket bilde du velger, er et eget lerretsbilde en fin måte å skape en mer personlig atmosfære i hjemmet på.


Fototapet fra eget bilde eller illustrasjon. Her kan du designe ditt eget tapet.

Alt du trenger å gjøre, er å laste opp et foto eller en annen type illustrasjon. Vi godtar alle bildeformater. Legg inn dine spes ifi Les mer kke mål og velg tapetmateriale. Deksler i eget design!


For mange mennesker er telefonen nesten deres kjæreste eiendel, og det er viktig å ha et ordentlig deksel til den. Lag tapet av eget bilde Sett personlig preg på hjemmet med et unikt fototapet i enestående kvalitet. Det er enkelt å lage ditt eget fototapet – last opp bildet du vil bruke på tapetet, og beskjær bredden og høyden etter ønske.

Trykk på krus – lag ditt eget krus med bilde Vi kjenner alle de ferdiglagede krusene man kan kjøpe i diverse butikker med morsom og søt tekst på. Krusene har ofte en tekst trykket på, hvor det står Verdens beste mamma, Cecilies kaffe, Firmaets festløve og lignende morsomme tekster. Nå har du altså mulighet til å velge ditt favorittbilde med de motiver du liker best og lage dekselet du vil ha på din mobil. Steg 2: Vis bilde -klossen Sjekkliste.


Nå vil vi legge til et bilde vi vil at skal vises på micro:biten vår. Vi går først inn i kategorien Basis. Der finner vi klossen show leds, som lar tegne et bilde på egenhån ved å velge hvilke leds som skal tennes. Bildet du vil bruke må du laste opp fra din PC. Design ditt eget kort i nettbanken.


Lag fine Fotogaver som Pute med foto, Krus, Mobildeksel, iPadcover eller Musematte med dine beste bilder. Med smartphotos brede utvalg er det enkelt å realisere ideene du har for veggene i hjemmet eller på kontoret. Lag et fotolerret med smartphoto!


Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive. Gi et vakkert lerretskort med ditt eget bilde som en gave! Ingenting kan være mer moro enn å fange din favoritt eller mest spesielle bilde , logo eller tekst på et vakkert lerret.


I vår Skiltomat utformer du enkelt dine egne skilt.

Tekst og bilde trykkes digitalt på skiltets overflate og gir et mer eksklusivt inntrykk. Lag din egen t-skjorte, gensere, kule klær, barneklær, babyklær og annet med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og. Hos Japan Photo finner du også et stort utvalg med produkt der du kan ha eget bilde og egen tekst på i mange.


Vi kan trykke det du måtte ønske på kakebilde. Velg om dere vil bruke bilde i helfigur, portrett eller detaljer. Ta gjerne bilder i aktivitet – både om det er aktiv idrett, tegning eller gaming.


La konfirmanten velge sitt favorittantrekk utenom dress, kjole eller buna ta bilde sammen med kjæledyret eller finn fram et kjært blinkskudd fra oppveksten. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Med en stilig ramme blir det ekstra elegant. Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært.


Gjør kruset lett gjenkjennelig med et bilde på. Velg mellom mange forskjellige størrelser og krustyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg