torsdag 4. april 2019

Sebra vognleke

Kjøp Sebra hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. En vognleke i heklet utførelse, som Woodlan er et eksempel på dette.


Da kan du trille vogna nedover gata mens den lille kan leke med leker ingen andre har. Bilturen blir heller ikke kjedelig når babyen kan fantasere om sin egen luftige biltur med sine to heklede biler i form av Sebra Little Driver.

En søt, heklet vognleke fra danske Sebra. Den henges enkelt opp med plastringene i vognens kalesje. Nydelig heklet vognkjede fra Sebra med søte rosa elefanter og små baller i ulike rosatoner. Rengjøres med en våt klut. Sebra er et dansk selskap som leverer lekre leker og interiørvarer til barn.


Som du sikkert skjønner er en vognleke så mye mer enn bare en leke. La Bamse, Lille-Hopp eller noen av Babblarna bli med i vognen! Vognlenken er håndlaget.

Stort utvalg barneprodukter. Fri frakt over 49- til nærmeste postkontor. Bytt hvor som helst, når som helst! Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet.


Ved at du fortsetter å bruke siden. Barnebutikk på nett med kjente merker. Sebra Interiør lager fantastiske barneromsmøbler og barneromsinteriør. Sebra kombinerer moderne design med gamle håndverksformer. Sebra har kommet med en ny versjon av Kilisengen, nå Sebrasengen, med heve- og senkebunn.


Det meste Sebra produserer er håndlaget og utført i naturmaterialer som tre, ull og bomull. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design.


Denne barnevognskæde med elefanter i farven lagoon blue er et flot stykke vognpynt til glæde for barnet. Sammenlign tilbud fra Sebra. Spisebrikke, Elefant i grå, fra Sebra.


Smart spisebrikke formet som en søt elefant, et perfekt underlag til alle måltider. Brikken er laget av giftfri silikon, og gir en sklisikker og morsom spiseplass.

Food safe, smussavvisende, lett å skylle av, tåler oppvaskmaskin. Tips: Brikken fungerer også supert som underlag for nettbrett og laptop!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg