mandag 29. april 2019

Kutte glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Another way to identify tempered glass is to view the glass through a pair of polarized sunglasses. In many cases, viewing the glass in sunlight, through polarized lenses, will reveal dark lines or spots.


These are prime indicators that the glass is tempered. The lines are formed by the machine rollers during the cooling process. Med riktig verktøy og litt veiledning er det faktisk ganske enkelt. Det finnes mye forskjellig verktøy for glasskjæring på markedet og det kan derfor være vanskelig å plukke ut hva man egentlig trenger.


Jeg skal skjære endel glass på 8-mm,til diverse delevegger i refugium og et avløpskammer.

Men jeg får det ikke til uten at det deler seg feil. Jeg har kjøpt en såkalt proff glasskjærer av typen rispepenn. Det virker ikke som den kommer dypt nok til at delingen blir bra når jeg knekker glasset. Laminert glass har de fleste glassmestre liggende, og dette kan kuttes til ønsket størrelse lokalt. Tror ikke dette skal koste så veldig mye mere enn vanlig glass i ditt tillfelle, siden siderutene ikke er så store.


Som Tore sier over så må du bruke dette eller herdet glass. Huseiere og fagfolk bruker pleksiglass i stedet for glass fordi det ikke knuses. Men, selv om det ikke knuses, det brudd om du bruker nok stress, og sprøtt natur kan gjøre klippe det en utfordring.


Når du gjør kutte pleksiglass, må du bruke det riktige verktøyet. Resultat kniv Home Depot anbefaler score og knipse-metoden. Til min hjemmelagde Duval Rute hadde jeg tenkt å kutte glass selv.


Er dette mulig å gjøre? Vet at finnes endel teorier om dette, men har noen av dere gjort. Da har du herdet og ikke laminert glass (ev. herdet OG laminert glass ). Disse må visstnok skjæres av proffer. Hør med en glassmester, koster neppe så mye.


Jo kraftigere bor, desto lengerinn på platen må du bore, for ikke å knekke glasset.

Glass skjære teknologi. Pleksiglass er en varemerkebeskyttet term som omfatter flere forskjellige typer og tykkelser av akrylplater. Har lest om hvor vanskelig det er å kutte buede frontruter.


Lett og slitesterke, er pleksiglass lettere å kutte enn glass. Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt. Den er UV-resistent, dvs. Akrylglass har same krystallklare utseende som vanlig glass , men kan bøyes og formes ved lav varme.


Det er også enkelt å sage og bore i pleksi, og det tåler å brukes der det er risikabelt å ha vanlig vindusglass. Felles for dem er en forutsetning for en glassløsning som har større motstand mot temperatur og trykk enn ubehandlet. Herdet glass er en sterk sikkerhetsløsning. Forseggjort uterom så slites mellom det og huset i sommerhalvåret.


Minimumstykkelsen på glass som benyttes i dører og vinduer er i dag 4mm tykt float glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg