torsdag 11. april 2019

Muuto stol

Muuto stol

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Se utvalget og la deg inspirere! Stoler skal være fine å sitte på, og å se på.


Finn de nye stolene dine her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. The Nerd Bar Stool is a quirky take on the conventional bar stool, destined to look excellent at your bar, restaurant or kitchen. Iskos-Berlin har sammen med MUUTO designet en 1 resirkulerbar stol , også kjent som Fiber Chair-serien. Fiber Chair er best kjent for dens rene linjer og balansen mellom maksimal komfort og minimale plass.


With seamless integration of the back and seat rendered in woo the Nerd Chair is both comfortable and aesthetically pleasing. Søk etter muuto stol på den nye KensaQ. Kjøp stilige designede Stoler.


FIBER stol med armlene er designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass. Stolen er produsert fra et innovativt bio-komposittmateriale som omfatter trefiber. En sofistikert versjon av et tidløst design, med en solid ramme av tre og en nyvinnende kurvet rygg som strekker seg frem og blir til armlener.


Cover fungerer godt som en stol for å gi et utrykk, eller for bruk i profesjonelle og private settinger. Designeren Thomas Bentzen har designet en moderne nytolkning av den klassiske tre enestol og har gitt et nytt perspektiv til et tradisjonelt nordiske møbel. Gjennom innovativ integrasjon mellom sete og rygg og presis detaljering har Nerd en sterk personlighet og en veldig ikonisk karakter.


Leveres i mange spennende farger. Den karakteristiske formen blir gitt av det formpressede kryssfiner treverket. Det er også herfra det nydelige mønsteret og linjene i overflaten på sete og rygg kommer. Stolen kommer i ulike tekstiler fra Kvadrat eller Arve og i skinn fra Camo Leathers. Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom oss på Bærums Verk så hjelper vi deg med valg av stoff og farge.


Muuto stol

Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Visu Lounge stolen har en tidløs og gjenkjennelig profil, og er designet for å kunne lounge i den ypperste komforten.


Stolen er laget av formpresset eik og har et velkjent design, et design som heller ikke virker kjedelig. Stolen har myke linjer, og er både en funksjonell og ergonomisk stol. En stol du kan sitte på lenge.


Muuto stol

Stacked er et modulsystem med hyller i forskjellige størrelser og materialer. Du kan skape din helt unike kombinasjon, eller du kan velge ett ferdig oppsett. Systemene passer godt å bruke i alle rom og til alle stiler.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dette er en allsidig stol som er laget av et nytt skallmateriale av resirkulerbare plast og trefiber. En allsidig karmstol som er produsert av trefiber, polypropen med ben i eik. Stolen er utformet for å balansere maksimal komfort og passer utmerket rundt spisebordet der du kan nyte lange herlige middager med familie og venner, men også foran skrivebordet eller i stuen.


Muuto stol

Deras namn har inspirerats av det finska order ”muutos” som betyder nya perspektiv. Det är just vad alla dessa fantastiska utvalda formgivare gör med de till synes vardagliga tingen: fördjupar, förskönar, förvandlar, förnyar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg