tirsdag 9. april 2019

Knagger dots

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Populære DOTS knagger fra Muuto.

Have fun with the dots ! They will also let you arrange them on your wall in the pattern you like. OYOY Pieni Coat Rack,. MUUTO THE DOTS Small Oak Ø9cm. Skagerak Denmark Pilot kleshenger, sort 46NOK.


Skagerak Denmark Georg. The Dots knagg , eik, stor 24NOK.

Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. I tillegg er de praktiske og laget i god kvalitet.


Se våre flotte knaggrekker med søte skyer eller gå for en mer minimalistisk variant i pastell. Er du riktig vågal kan du dekorere en hel vegg med morsomme knagger til barnerom. The dots , knagg , i mange forskjellige farger og størrelser, fra Muuto. Disse knaggene med sine runde former er flotte detaljer på veggen, og du kan arrangere knaggene slik du ønsker. For Muuto starter god design med personen.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Tveit og Tornøe har designet knaggrekken DOTS som består av sirkulære treknagger i tre forskjellige størrelser. Den runde formen er skånsom mot klærne. DOTS knaggene er dekorative og kan kombineres i mange mønstre og sammensetninger.


De fortjener å synes en gang i mellom for å vise frem sin form og kvalitet.

Dots Metall Large - Aluminium 22- Kjøp. De runde myke formene er både praktiske og dekorative. THE DOTS Small Designet av Lars Tornøe THE DOTS Coat Hooks Small er allerede blitt et design ikon, ved å tilføre et nytt perspektiv på noe så enkelt som en knagg. THE DOTS nydelige design kan du sette sammen på veggen akkurat slik du selv mener passer.


Lage dine egne mønster og fargekombinasjoner. LAGERSALG: Begrenset antall! De avrundede og funksjonelle knaggende kommer i stor, medium og small, og er designet av Lars. Denne særpregede lille familien av kroker blir en flott detalj på enhver vegg.


De avrundede kantene tar godt vare på klærne dine og det er mulig å arrangere dotsene i de mønstrene du selv foretrekker. Finnes i mange forskjellige farger. Bredt utvalg av knagger m. Hos oss finner du knagger til ethvert bruksområde.


Bestill varene online og få rask levering hjem til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg