mandag 29. april 2019

Muuto skål

Muuto - Best pris i Norge! Søk etter muuto skål på den nye KensaQ. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander. Vi liker praktiske løsninger i gangen, men det skal også se spennende og lekkert ut!


Her finner du flotte skohyller, knagger, dørmatter, hattehyller, speil m. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver.

Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. Med værdier der omhandler langtidsholdbart design, både funktionelt og æstetisk, skal produkterne kunne holde til øjets og kroppens slid igennem mange år. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Skålene er jutet og deretter polert for hånd hvilket gjør at hver skål får et unikt utseende. På kort tid har de blitt et navn de fleste kjenner som vil kvalitetsmøbler fra både kjente og mindre kjente (unge) designere. Innsiden er tynt glasert og skaper en fin kontrast til den litt røffere utsiden.


Skålene i Shades-serien kan brukes både som dekorasjon, oppbevaring og til servering.

Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. Miro er en vakker skål laget av steintøy med en sandfarget glasur. Vær oppmerksom på at fargen og finishen kan variere litt. W pæren er en halogenpære som ligger mellom de to andre wattstyrkene, det vil si at den lyser ca. Pæren leveres med den komplette lampen ESocket Lamp hvis du kjøper den i dag.


Lyskildene i 25W og 40W er vanlige lyspærer. Alle tre modellene kan dimmes. Gjennom innovativ integrasjon mellom sete og rygg og presis detaljering har Nerd en sterk personlighet og en veldig ikonisk karakter. Skålene og vasen er håndpoleret hvilket tilføjer et særpræg og personlighed til ethvert rum de står i. Gør dit boliginteriør til en del af din indretning. En skål har ufattelig mange anvendelsesmuligheder og her hos Luxo Living finder du skåle til enhver anledning og i alle materialer.


Find dine favorittere blandt vores brede udvalg og brug dem fx til morgenmaden, opbevaring, som slikskål eller frugtskål. Ved å kombinere idéen om skandinavisk håndverk med et moderne designspråk, har Cover Loungestolen et enkelt, men gjennomtenkt uttrykk. Designer Thomas Bentzen ønsket et komfortabelt loungedesign i tre, som på samme tid er moderne og tidløs, med røtter i den skandinaviske håndverkstradisjonen. Vi har høy kompetanse, er opptatt av kvalitet og håndplukker vårt sortiment fra kjente designleverandører.


Elektrodesignbelysning. Du kan designe din egen hylle ved å settes sammen de ulike modulene på en unik måte. Modulene holdes sammen ved hjelp av metallclips.

Crushed er håndlavet af porcelæn og kommer i to størrelser. Den lille skål er perfekt til servering af snacks mens den store. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig?


Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg