fredag 5. april 2019

Pris jotun optimal

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende.


UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt. Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet. Pris - og produktinformasjon. Objektiv prissammenligning.


Bytt til gamle Prisjakt. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Optimal Optiwhite har ekstremt lavt skittopptak og hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten. Overraskende få benytter den unike muligheten det gir til å sprøytemale ute.


Pris jotun optimal

Responsen er svært positiv. SLIK SPRØYTEMALES YTTERVEGGENE MED OPTIMAL. Gir huset et langvarig flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Lett å påføre med rull eller pensel. Tørker raskt, kan overmales etter timer.


Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge. Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme? God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Utvendig trebeskyttelse, spesielt egnet for høvlede flater som f. Gir langvarig flott utseende. Enkel å påføre og tørker raskt.


Pris jotun optimal

Rask tørk - Suveren heft og finish - Effektiv mot svertesopp Produsent: Jotun. For å beregne hvor mye kledning du trenger, må du ta arealet av alle veggene som skal ha kledning og legge sammen. Jotun - Optimal Vindu og Dør L. For å regne ut arealet av en vegg, kan du først. Svar: Da må du først vaske over med JOTUN KRAFTVASK. Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre.


Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før du påfører maling som f. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg