tirsdag 16. april 2019

Kubus lysestake kopi

Kubus lysestake kopi

Kubus Lysestake - Best pris i Norge! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dansk design skuffer aldri.


Her finner du en stor mengde festtilbehør. En robust og stilren lysestake. Jeg har fått mitt eksemplar og er superfornøyd. Med plass til lys blir den perfekt som adventsstake. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig handel med rikt utvalg av varer.


Dette firkantige designikonet er i dag. Og en kopi av denne fantastiske. Se ti tidløse ting du kan pynte med i stua. Kivi betyr stein på finsk, og disse lysestakene er massive.


Kubus lysestake kopi

Den svarte falt eg for siden eg har veldig lyst på kubus lysestake , men den er desverre altfor dyr. Originalen får du bl. House of Oslo, de er ganske dyre. Produktene er produsert i Danmark av dyktige håndverke og holder en høy kvailtet. Lassen tar opp arven etter Mogens Lassen, og produserer møbler og interiør.


Dekorer hjemmet med vakre lysestaker i tre, glass, keramikk og metall, til både kronelys og kubbelys. Gjerne bland farger og materialer for å skape et blikkfang og. Den stramme og karakteristiske formen passer like godt inn i dagens interiør, og vi er glade for at disse flotte lysestakene fortsatt er i produksjon i Danmark.


Størrelsene varierer ut ifra hvor mange stearinlys det er plass til i lysestaken. Lysestaken er produsert av by Lassen og laget i forskjellige materialer og farger. Det er plass til fire lys og kan derfor også fint brukes som adventsstake i desember måned. Les tester og omtaler før du kjøper. Faktisk tilhører den sin egen produktserie, der hedder Linjen.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Ment som et opprør mot det utsmykkede hjemmet, gir denne staken en følelse av funksjonalisme og matematisk presisjon. Resultatet ble denne ikoniske firkantede rammen, et design i dag verdsatt og beundret verden over for sin elegante enkelhet.


Kubus lysestake kopi

Se våre lysestaker på tilbords. Et nydeligt design som giver krydderri til indretningen. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.


Ting har et stort utvalg av lysestaker og telysholdere som gjør seg godt som fin innredningsdetalj i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg