onsdag 17. april 2019

Kule bilder på veggen

Finn din egen stil med våre unike bilder , i skikkelig store størrelser. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Kule moderne bilder til stueveggen.


Se flere inspirende bilder fra våre kunder her.

Bildet spesialtrykkes for deg av erfarne fagfolk, i Norge, og sendes fraktfritt. Vi tilbyr et stort sortiment av fotoplakater, klassiske svarthvitt- bilder , kule retrobilder, moderne kunst, illustrasjoner, fine barnebilder og mye mer. Utforsk våre posters, som er skapt av utvalgte kunstnere som vi elsker, og fotografer med kjente motiver som i dag kan anses som moderne klassikere. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen , og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv.


Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil. Nettbutikken drives av søstrene Mette og Lotte Jensen, og fokuserer hovedsaklig på produkter til barn, men har også mye fint som også voksne mer enn gjerne vil ha på veggen.

Er du en tilhenger av denne trenden, vet du at veggene trenger et blikkfang som skaper dybde i rommet og gjør interiøret litt mer spennende. Last ned slående gratis bilder om Kule. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Store bilder og små bilder.


Du kan få bildene printet på både lerret, akrylplate, aluminiumsplate og som galleritrykk. Det finnes mange ulike formater og størrelser å velge mellom, og mange av bildene kan bestilles i størrelser helt opp til 1x 1cm. Det betyr at du kan bestille et bilde helt uten.


Vi har også 1-fornøydgaranti. Bestill bilder online hos Happywall. En norsk online-butikk med plakater og posters online.


Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater, posters til barn, plakat med fotokunst. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Her er bilder du garantert vil elske. Det er vi stolte av og veldig glade for. Idé bilder du vil elske!


Usikker på hva du skal ha på veggene?

Her får du garantert inspirasjon - og gode tips. Kule Bilder Til Vegg matlaging diverse som du en mer fullføre Kule Bilder Til Vegg. Blir den store veggen bak sofaen vel tom, trenger du ikke blakke deg for å finne veggkunst. Det billigste er naturligvis å lage noe selv. Har du ikke male- eller tegnetalenter kan du bruke egne fotografier.


Egne bilder Så å si alle leverandører av foto tilbyr å blåse opp bilder på lerret eller som plakat. Innred med et stilrent bilde på lerret. Besøk vår lerretskategori Vintage for inspirasjon. Hos Photowall får du fri frakt og rask levering.


Trygg E-handel med 14. Mønstrene skaper kule skyggeeffekter og veggene får en ekstra wow-effekt dersom de kombineres med lys. Lag et interessant 3D bilde på veggen. Dekorèr trapperommet.


Det løfter helhetsinntrykket av trappen og blir som et smykke i huset. Få den luksuriøse hotellfølelsen med sengegavl av sukkerrør. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Med kunst på veggen har du alltid noe pent å se på. Vil du begynne i det små med et galleri av innrammede plakater eller kjøre på med et svært fotografi? Velg blant hundrevis av motiver. Trykkene våre på lerret er lette å like, ta med hjem og henge opp.


Det vanskeligste er å velge ett, men heldigvis har jo de fleste rom fire vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg