fredag 5. april 2019

Mano kopper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! When Jeanette List Amstrup works by her intuition, the shape is being created as a natural part of the process. A cup which is simply unique in design as well as in functionality. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller.


Seriens designer, Jeanette List Amstrup, forteller: ”Både kanner og kopper blir til på bakgrunn av en helt spesiell teknikk, hvor jeg heller den flytende gipsen i ballonger, som jeg deretter arbeider med og former til gipsen størkner. På den måten finner Mano sin fyldige og nesten ergonomiske form, som for meg er viktig å få frem. Kählers Mano -serie byder på tallerkner i flere størrelser, skåle med låg, en sjov pæreformet lågskål, tidløse sukkerskåle, elegante kopper med et twist, unikke kander til din yndlingsdrik og sidst men ikke mindst de charmerende tekander i livlige farver.


Den populære Mano koppen har fått ny glassering på sitt års jubileum for serien.

Fargen har en vakker dobbel glasering som gir den et fasinerende uttrykk. Porcelæn, Krus, Kähler, Klassiske Mano-kopper fra Kähler er perfekte til både fordybelse og hygge – hvad enten det er sammen med gæsterne rundt om middagsbordet, med familien i sofaen eller en hyggestund alene med en god film. Den fine Mano -kop i orange emmer af nordisk designtradition. To grønne kopper og skåler i gult, grønt og blått. Diameter skål ca cm.


Kjøp Mano kopp på Kelkoo. Silje Vaniljeis Silje Vaniljeis - en blogg om interiør, mote, trender og inspirasjon. Koppene er håndlaget og dekorert med den vakreste dobbelglasur du kan tenke deg. De flotte fargene er valgt for å kunne komplettere den diskrete skandinaviske innredningen mens det myke, organsike formspråket er det samme som før. Nå er Mano fra Kähler tilbake!


Serviset er laget av slitesterkt steintøy, og er dobbeltglaserte i flotte pastellfarger som roper vår! Det er år siden Kähler’s Mano -produkter først dukket opp, og jubileet feires med disse lekre og moderne koppene i nye, unike farger som kan brukes til mange anledninger. Denne gule koppen er designet av danske Jeanette List Amstrup, ligger perfekt i hånda di, og kan fylles med de mest smakfulle fristelser. Made a Mano Lava Explore the world of Made a Mano.


Uniquely crystallised. Colour and pearl crystals give the Cristalli range its uniquely individual look. Mano -koppen er utsmykket med den vakreste dobbelglasuren, hvilket gir koppen et spennende nytt utseende. Fargepaletten er valgt for å komplettere den stilrene nordiske designet, mens den myke formen er den samme som alltid.


Kopper og krus med eller uten hank.

Med motiv eller farger. Vi har alle slags kopper og krus i vårt sortiment. Bakeren og Kokken leverer våre kopper og krus med en kort leveringstid og god service.


Kaffepausen er en naturlig del av livet vårt. Elegant designserie med historiske referanser. Den elegante Hammershøi-serien er utformet med enkle, stilrene detaljer, som er inspirert av.


Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg