fredag 12. april 2019

Kjøpe ølglass

Stort utvalg av ølglass. Hva skjuler seg bak trenden? Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. De klassiske ølglassene rommer en pint og er veldig kjekt å ha når du vil ta en pilsner.


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp , vi har alt for festen! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

IKEA - OANVÄN Ølglass , klart glass, Glasset er ideelt for øl og bringer ut aromaen. Glassets koniske form gir et fint skum på toppen og den sjenerøse størrelsen gjør at drikkens duft og smak utvikles bedre. Disse glassene er ikke designet for å bli stablet. Vask produktet før første gangs bruk.


Vi fører ølglass fra tyske Rastal, en ledende produsent av eksklusive glass. Rastal er en pioneer og innovatør innen glassdesign, og utmerket med mange priser for beste design, blant annet Red Dot Awar Good Design Award og iF Design Award. BY THE INVENTORS OF THE EXCLUSIVE GLASS. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Se utvalget av ølglass fra Rosendahl, Spiegelau og flere kjente merkevarer. For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Er du klubb-medlem får du opp klubbprisene når du har logget deg inn på MIN SIDE (øverst til høyre). Er du ikke klubbmedlem, meld deg inn i kundeklubben, for så å logge deg inn med brukernavn og passord på MIN SIDE.


Jagermeister, Ølglass med logo, ølglass uten logo,Coca-Cola glass, Pepsi glass, Farris-glass, Jagermeisterglass, snapsglass og forskjellige drikkeglass. Et øl helles i et stort ølglass for at smake mye bedre, ikke sant? Jens Skrubbe, skribent på BeerSweden, har gjort et dypdykk inn i emnet.


Der kan du lese om alle de forskjellige typer ølglass og design. Det virker som alle ølprodusenter vil at folk skal nyte sitt øl i en spesialdesignet ølglass for en bestemt øltype. Her finnes det meste av glass. Kontakt oss og vi skaffer dette asap!


Se hva som skjuler seg bak luke nr. Kjøpe ølglass , hvor? Babcock beklager – vet ikke når feilen med luftambulanseflyene vil være løst. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Vi hos glassoginterior. Med en 1år lang tradisjon har tyske selskapet Ritzenhoff skapet ølglass bestselgende over hele verden. Kjennetegnende for ølglassene er mange farger og motive.


Utvalgt glass for øl fra Ritzenhoff.

I serien Elegance har Erik Bagger designet et ølglass med stett omkranset av en elegant metallring. Sammen med Erik Bagger ølglass kan du i Elegance serien få en pakke med fire ølglass og fire matchende snapsglass. LGLASS FOR DINE BEHOV. Hos oss finner du både vinglass, ølglass , vannglass og cocktailglass. Traktøren Kjøkkenutstyr fører et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkkenutstyr.


Jo dyktigere du blir på kjøkkenet, jo større grunn har du til å. Uansett om vi kjøper det for oss selv eller for noen andre, må vi huske at det er et kjøp som er ment å vare for mange år fremover, som også er forbundet med en større utgift. Det er verdt å ta en godt gjennomtenkt avgjørelse og kjøpe dekketøy som man ikke vil bli lei av etter kort tid. Ett tips for få tak i glass som gir mye for pengene er å sjekke om ditt lokale mikrobryggeri selger glass med logo.


Flere av dem selger glass helt nedi selvkost for å få den ekstra reklamen som logoen gir og de kjøper i gjerne noen tusen glass om gangen for å få god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg