fredag 5. april 2019

Klokkeradio med projektor

Hvorfor velge to når du kan få alt-i-ett? Kjøp smart klokkeradio fra NetOnNet! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Forhåndsinnstilt digital radio og LCD-skjerm.


Klokkeradio med projektor

Med justerbar projektor som viser klokken i taket eller på veggen. FM-radio med minne for radiostasjoner. Foretrekker du å våkne til siste nytt? Det kan ordnes med en klokkeradio.


Få en god start på dagen med Elkjøp og en hel verden av radiokanaler. En vekkerklokke er aldri morsom, men den blir litt morsomere med en prosjektorklokke fra vaXperten. Bestill en ny vekkerklokke i dag, og motta i morgen. Stort display med tydelige røde tall og dimmefunksjon. Med denne klokkeradioen har du alltid full kontroll over tiden.


Våkner du om natten, er det bare å kaste et kjapt blikk på veggen eller taket for å se tidspunktet. Gjør hver morgen til en enkel sak med noen av våre vekkerklokker! I utvalget finnes det lekre klokker, morsomme klokker, vibrerende klokker, helt vanlige klokker og heftige klokker med projektor som viser klokkeslettet i taket.


Här hittar du klockradior i retrostil såväl som modernt designade. Välj i filtret om du behöver en klockradio med internetradio, DAB eller FM-mottagare. Du kan även hitta modeller som spelar upp dina egna musikfiler, klockradior med inbyggd display och klockradior designade för riktigt bra ljud. Med dagens DAB-radio kan du få hele verden inn i stua - eller kanskje du foretrekker å våkne til siste nytt med en klokkeradio ? Se produktguiden nederst på siden.


Klokkeradio med projektor

Mobilen som vekkerklokke. Projektor av høy kvalitet. Stort utvalg av projektor hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Sammenlign pris med oss. En kul klokkeradio med projektor og vekkeklokke! Med Marvel Avengers-motivet passer den perfekt på barnerommet!


Klokkeradio med projektor

Vi har DAB-radio med Bluetooth, oppladbar DAB-radio, klokkeradio med DAB, og andre DAB-radioer med andre funksjoner. Kontakt oss i kundeservicen hvis du har spørsmål om radio eller DAB. Klokkeradioen har dobbel alarm. Det betyr at klokken har en innebygget projektor som lyser klokken på vegg eller tak.


Bare vift hånden din foran klokken så lyser den klokken der du vil. Det er også mulig å justere hvor kraftig projektoren skal lyse. Vi selger værstasjoner, vindmåler, barometer, termometer og andre værrelaterte produkter. Power er varemagasinet med det siste innenfor moderne teknologi.


Klokkeradio med projektor

Våre vekkerklokker og klokker som kan henges på veggen kommer fra kjente merkeprodusenter. Velger du en digital radio fra merker som IRC, Panasonic, Philips eller Sony - kan du være sikker på at du får en kvalitetsradio. Det finnes mange gode DAB-radioer på markedet.


Største leverandør i distriktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg