mandag 22. april 2019

Rammer 50x70

Stort utvalg av Rammer 50xcm. Fraktfritt over 3kr. Sjekk ut Rammer X 70. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.


Rammer 50x70

De fleste har i dag mange billigere rammer , posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte. Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid. I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom.


Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Disse prisgunstige rammene er av høy kvalitet, og de har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere. Passepartout er inkludert.


Vi tilbyr også passepartouts i 50xsom elegant rammer inn et motiv og passer i rammene våre med samme mål. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Ramme i svart tre Ramme i svart tre til plakater på 50xcm.


Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater.


Rammer 50x70

Stilig bilderamme i gull til 50x-plakater som du enkelt bestiller online. Våre nette gullrammer til gode priser leveres raskt til deg. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Hvit passepartout til 70x100- ramme og plakater i 50x, syrefri. Flere farger og størrelser på desenio. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Rammer 50x70

Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg