tirsdag 30. april 2019

Paviljong oxford

Populær paviljong i aluminium og PVC. Et nytt uterom for helårsbruk. Et drivhus, mange muligheter! Kjøp paviljong online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Hagemøbler til lave priser.

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Ramme i sterk aluminium og solid konstruksjon. Paviljong med sidevegger og myggnetting. Taket har topphatt med lufting og myggnett.


Taket er i slitesterk polyester og med PVC-belagt tak. Sidevegger i polyester. Oxford paviljong med sidevegger og myggnetting.


Dette sørger for at regnet ikke trenger igjennom og det gir maksimal beskyttelse mot sol og varme. Forventet leveringstid 4-dager.

Stor paviljong med tak,vegger og myggnetting. Duken til veggene og taket er vannavstøtende. Materialet er værbestandige og slitesterke men vil likevel bli påvirket av vårt harde klima, forurensing, nedbør og UV-stråler. Beslag, fot og skruer er av stål med belegg, vær spesielt oppmerksom på disse kan ruste dersom det oppstår skade på belegg. Kombiner gjerne din paviljong med møbelgrupper og cafemøbler fra vårt store hagemøbelsortiment.


En fin og stødig paviljong forbedrer ikke bare komforten på uteplassen, den forhøyer også stilfaktoren enda mer. Vi har et bredt utvalg av paviljonger og tilbehør i alle mulige varianter og stiler. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager.


Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Finn det som passer ditt behov. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.

Skap en lun og avskjermet krok hvor du kan invitere til middag og fest, både i hverdagen og i helgen. En flott og solid paviljong. Våre elegante paviljong strukturer er tilgjengelig i størrelser fra 2. En paviljong skaper den perfekte stemningen både i hagen og på terrassen. Alle våre paviljonger har høy kvalitets holdbart aluminium eller stål rammer, og PVC eller PU-belagt polyester med vanntett og flammehemmende belegg.


Her kan man sitte fra morgen til kveld og nyte sene sommertimer. Kjøp en ny paviljong for sommeren! Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg