mandag 29. april 2019

Myggnetting rull

Myggnetting rull

Sjekk ut myggnetting rull. MAXBO har alt du trenger for å holde insektene unna: myggfelle, insektsnett med mer. Kjøp på nett eller i butikk. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Med myggnetting kan du åpne vinduene, slik at det er god luftsirkulasjon i rommet, uten små ubudne gjester. Myggnetting hjelper å forsikre huset ditt mot fluer, mygg og andre insekter. Det finnes forskjellige varianter av myggnetting , både til vinduer og til dører. Myggfritt leverer stilige, enkle rullegardiner og nettingdører som beskytter mot mygg og insekter.


Hold mygg og andre insekter ute! Myggnettet kan tilpasses vinduets størrelse (maks karmstørrelse 150x1cm) og er perfekt til soverom, hytte eller campingvogna. Praktisk myggnetting for en enkeltseng, og for deg som skal pakke lite og lett.


Myggnetting rull

Behandlet med EXAntiMosquito. Kommer med krokfeste. Ultranet er ideel for deg som ikke vil ha med unødvendig mye på reise, og prioriterer lett utstyr som kan være nyttig. Mygg- og fluenetting med med borrelås for innsiden av vindu.


Lengde borrelås 6m. Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en. Myggeksperter råder folk i svært myggbelastede områder til å ha myggardiner i vinduer, ventiler og dører i huset - for å eliminere plagene.


Dette produktet hjelper deg til å holde soverommet fri for insekter, og tilpasses de fleste typer vinduer og dører. Jernbindertråd Ø8mm, 96meter per rull. Leveres i eske med ruller.


Brukes med jernbinder DTR1til å binde armeringsjern. Makita jernbindertråd er tilpasset batteridrevne jernbindere og den har vært gjennom dobbel elforsinkningsprosess slik at du unngår driftsproblemer grunnet rust på tråden. Her kan du kjøpe Myggnett fra Nomaden - Reisebutikken. MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!


Myggnetting rull

Få med deg tilbu nyheter og ting som skjer hos oss. Hos MAXBO finner du insektsnetting som holder mygg og andre insekter ute. Nettet er i mykt fabrikat som enkelt kan klippes til. Ferien står endelig for dør.


Turen går til Helgelandskysten deretter enda litt nordover. Jeg kommer til å ta med meg multiduken fra Helsport, men klok av erfaring så trenger jeg myggnetting for å ikke bli bitt ihjel. Er det noen her som vet hvor jeg får tak i myggnett i metervare som jeg kan tilpasse til denne multiduken ? Trygg søvn fri for blodtørstige monster er herlig. Med våre myggnettinger holdes mygg, knott og andre insekter ute samtidig med at man beholder full mulighet til lufting og friskt luft.


Endelig kan du sove trygt på hytta! Flere ulike løsninger. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Myggsesongen nærmer seg slutten, og noen bedre løsninger enn de som er foreslått (borrelås, rullegardin til bare 800kr(!) eller snekre en ramme etter mål med myggnetting ) finnes sannsynligvis ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg