fredag 26. april 2019

Stor skjærefjøl

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Stor skjærefjøl

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg.


Tilbudspris 59-Før 79- Legg i handlekurv-. Ser du etter en stilig skjærefjøl ? Imponer familie og venner med mat på lekre skjærefjøler. Eller serverer maten fra et av våre flotte serveringsbrett. Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake, men i nyere tid har skjærefjøler i plast stadig blitt mer populære.


Selv synes jeg en skjærefjøl i tre pynter opp kjøkkenbenken langt bedre enn de moderne skjærebrettene i plast. De fungerer også godt som serveringsbrett til brød eller pålegg. Tre absorberer slag bedre enn mange andre materialer og kniver sklir mindre, noe som fører til økt sikkerhet og redusert slitasje på knivene.


Som lagringshyller har de egenskapen at de kan ta opp og avgi fuktighet, noe som har stor betydning for lagring av blant annet ost. Også med tanke på hygiene finnes det argumenter for bruk av tre. IKEA - NORRSJÖN, Skjærefjøl , eik, Denne skjærefjøla kan du sette over oppvaskkummer i NORRSJÖN-serien for å få ekstra arbeidsflate når du tilbereder mat. Du kan også bruke skjærefjøla som serveringsbrett for ost, stekt kjøtt eller frukt.


Stor skjærefjøl

Stødig og stabil, siden formen er tilpasset oppvaskkummen. Nei, det er vanskelig å se på en skjærefjøl om det er bakterier der. Misfarging trenger ikke være farlig.


På trefjølene, derimot, formelig blomstrer det med bakterier. Stort utvalg til markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager. Du må være logget inn for å legge inn en omtale.


Stor skjærefjøl

Skjærefjøl av eik i god kvalitet som egner seg like godt til servering, som til tilberedning av mat. Fjøla egner seg spesielt godt til kjøtt, fisk eller frukt da den har et frest spor som samler opp væske fra maten du skjærer. Fjølene kommer i to størrelser. Kjøp Skjærefjøl stor på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Skjærefjøl stor i kategorien Skjærefjøl fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Skjærefjøl ved hjelp av vår tjeneste. Solid skjærefjøl til proff bruk! Ingen opplysninger lagres.


SKJÆREBRETT PLAST 29X20CM. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Stor skjærefjøl i eik fra ØYO. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver.


Med denne store skjærefjøla kan du skjære de nydeligste råvarene på, eller rett og slett bruke den til å servere snacks eller lignende. Da har du mye plass å kutte på, og det er enklere å lage litt system og holde orden på fjøla, sier kjøkkensjef Hansen. Mange foretrekker plastfjøl, spesielt av hygieniske årsaker.


Siden tre er et porøst materiale, er det lettere for bakterier å trekke inn og smitte over på andre. En stor og solid skjærefjøl av tre trenger vi alle! Den kan brukes som gryteunderlag, serveringsfat, frokostbrett, kakefat, til dekorasjoner – bruksområdene er uendelige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg