fredag 9. oktober 2020

Trearmet lysestake

Alt til cafe, hotell og restaurant. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.


Ingenting skinner vakrere enn stearinlys i en sølv lysestake. Alle våre sølv lysestaker er renset og polert og uten gravering, og fullstemplet i 830s eller 9sterling. Vedlikehold er viktig for å bevare det vakre utseende i sølv lysestaker. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Trearmet lysestake

Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. TREARMET LYSESTAKE I SØLVETTERLIGNING 4kr. BREDDE CM HØYDE CM. Trearmet lysestake i antikk stil.


H34cm x Bredde 40cm x Dybde 10cm. Trykk for flere vakre bilder. Messing skål på stett fra Vintage og retro. Lysestake i messing formet som en kule fra Vintage og retro.


Trearmet lysestake

Denne lyse staker er et syn, passer like fint i en vinduskarm som på et bord. Vi har flere flotte kubbelysestaker i tinn. Er du på utkikk etter en kubbelysestake har vi flere å velge mellom. Finn laveste nettpris her.


Det er den viktigste avslørende tegn på en gammel messing lysestaken. Se på den midterste delen av lysestake , som er stammen del, for en linje som går fra topp til bunn. Antikk messing lysestaker ofte var sauma. To deler loddet sammen over åpen flamme Se på finish.


Trearmet lysestake

Generell info: Tar Vipps eller kontonr. Elegant solid utførelse som er mektig og imponerende. Levende lys vil skape gjenskinn som spiller i det skinnende blanke sølv.


For å være sikker på at størrelsen på ringen du bestiller er riktig, ber vi deg bruke vår ringstørrelsesguide. Skjønn lysestake med armer, i rustikk stil. Vakker lysestake med tre armer. Valget av lysestake eller teslysholder kan gi bordet et helt nytt uttykk. For mindre lyseffekt kan du bruke telys.


Trearmet lysestake

I vår sortiment finner du vakre telysholdere i flere varianter. Du kan foreksempel skifte mellom klart og farget glass etter sesong. For lange smale lys passer elegante lysesatker godt.


Hos Sølvmesteren finner du norges største utvalg i sølvbestikk og sølv korpus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg