tirsdag 8. august 2017

Trappeløsninger liten plass

Trappeløsninger liten plass

Det er særlig to ting det syndes mot når det gjelder regler knyttet til trapper, og det er kravet om. Smart er en fleksibel plassbesparende trapp med moderne og elegant design. Trinn av lakket bjørk, multiplex.


Trappeløsninger liten plass

Tar utrolig lite plass takket være at trappen ikke vrir seg mer enn 2grader. Kan monteres venstre- eller høyrevridd. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser. Trappeksperten er basert i Egersun.


Plass til trapp, og dens plassering er derfor avgjørende for et godt resultat. Denne trappetypen er en fleksibel trappetype som krever liten plass , er smidig og. Meget praktisk vei opp til loftet eller på steder der det ikke er så stor plass til trapp.


Trappeløsninger liten plass

For deg som har liten plass anbefaler vi en sambatrapp, hemstrapp eller. Gjør det enklere for deg å holde orden i hverdagen og utnytte tilgjengelig plass. Liten modulær trapp , som trenger lite plass. Repostrappen tar mest plass men er best å gå i. Det mest vanlige er diameter 1- 2cm.


Ellers kan trapper produseres i stort sett alle tenkelige varianter. Enkelte ganger kan det være vanskelig å forene ønskene om godt design og god gå-komfort, rett og slett fordi det avsettes generelt for lite plass til en god trapp. Elegante og smarte trappeløsninger.


Monteringssett klare for egenmontering, justerbare trinn høyder og antall trinn. Nå kommer et ras trappebilder i forskjellige varianter, noen vanlige, noen fargerike, noen med tapet, men først bilder med smart løsning på. De kan sno seg oppover flere etasjer og kan også fremstå som dekorative i interiøret. De spennende løsningene både med hensyn til design, materialvalg og detaljer. Alle våre modeller kan leveres i ulike varianter.


Kårstad Trevarefabrikk leverer innvendige trapper i furu, eik, ask, bøk og bjørk i ulike utforminger og holder til i Fenstad ved Eidsvoll i Akershus. Her kan du få plass til mye og det er lurt å tenke nøye gjennom hva du ønsker å oppbevare der for å utnytte plassen maksimalt. Eksempler på gjenstander som kan få plass der er bøker, fotoalbum, kjøkkenutstyr, sko, klær, leker eller sengetøy, foreslår Bjørkavåg. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Trappeløsninger liten plass

Erfaringsmessig blir det ofte planlagt for liten plass for å få en god trapp. Monteringen av trappen bør vente til byggeperioden er over, for å unngå skader på trappen. Vi kan hjelpe deg med å velge riktig trappeløsning i forhold til trappehullets størrelse og romforholdene omkring.


En stor fordel med en liten hytte er at det kun tar to dager å innrede og at kostnaden forbundet med oppussing og møbler blir i tråd med størrelsen, sier hytteeieren før han spøkefullt avslutter med at det er ikke størrelsen det kommer an på. Familien trengte større plass , men ville ikke flytte. Funksjonell og fleksibelHar man liten plass tvinges man ofte til å. De påfølgende årene har EikTrapp vokst jevnt og trutt.


Produksjonen er gått fra håndtegning til en effektiv produksjonslinje med CNC. Vi designer trappeløsninger i samarbeid med deg, enten du er privatperson, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller byggherre. Vi deltar fra idearbeid til ferdigstillelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg