torsdag 17. august 2017

Maling inspirasjon

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.

Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Alt du trenger å vite om maling innendørs!

Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. M att maling kan få frem det beste i fargene. En matt vegg er en svært fin og effektfull kontrast til høyglansede flater.


Men den matte glansgraden passer ikke overalt. Skjøter og ujevnheter blir mindre synlig med matt maling , men strukturen under blir ikke usynlig. Les mer om matt maling og bruksområder.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Bli inspirert, få nye idéer og lyst til å forandre ditt hjem med maling og farger.


Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Rimelig maling er ikke synonymt med dårlig kvalitet.


Men det er viktig å huske på at ulike typer maling er beregnet til ulik type bruk. Og underlaget du skal male på vil ha noe å si for valg av maling og hva slags forarbeid du må foreta deg. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.

I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Butikken har en egen avdeling for fargevalg og inspirasjon.


Våre farge- og interiørkonsulenter er alltid behjelpelig får å hjelpe deg finne den de rette fargene og farge kombinasjonene til deg. Anbefalt forbruk fra Jotun er 8-kvadratmeter per liter maling. Kalkmaling på soverommet.


Vi kikker også inn i hjemmene til forskjellige mennesker for å se hvordan de har skapt sine hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg