fredag 18. august 2017

Gubi barstol

Gubi barstol

Gubi - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi leverer alt av møbler, interiør, maskiner og utstyr til bar.


La deg inspirere av våre barstoler i ulike design. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Barstol , Beetle, Blå, Grønn, Hvit, Svart,.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Mange velger et sete i plast eller skinn fordi de er enkle å rengjøre, men et sete i tre er også tidens trend og passer veldig godt til det nordiske hjem. Se vårt store utvalg nedenfor og bestill den nye barstolen din i dag. Det är dedikerat till att fira lyxen att leva livet.


Gubi barstol

Deras design kombinerar dåtid med nutid för att utveckla det nya. Barstolens kjente design, er inspirert av billens form og autonomi - derav sitt navn. Stolen er designet av GamFratesi. Denne varianten er laget av plast med kontrasterende messingbein. Ikea Julius barkrakk.


Den ikoniske beetle stolen får du også som barstol. Den runden formen gir stolen en høy sittekomfort. Beetle barstolen er designet av GamFratesi og produseres av GUBI. Velg også mellom setepolstring, forsidepolstring og fullpolstring. Kanting i sort eller brandyfarget lær, eller matchende tekstil.


Gubi barstol

Sits i plastmaterialet HiRek, träsits eller stoppad sits klädd i tyg eller läder. Stativ i stålmedar eller stålstativ. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Det lille ekstra med stilige barstoler? Vi selger ofte høye møtebord sammen med lave barstoler. En barstol med rygg kan anses som en kombinasjon mellom en vanlig stol og en barkrakk. Ryggen øker komforten, som gjør at man kan sitte lengre, og er et flott alternativ til den lave stolen.


Se bare på Fritz Hansen klassiske Serie barstol. GUBI er et dansk designhus som bedst beskrives som en skattejæger, for i sortimentet findes der nemlig glemte designklassikere fra hele verden og moderne designikoner, som nu er under GUBI ’s vinger. Passer bra til barhøyden 1cm. Suppler gjerne med FIXA selvklebende. Designet består af metalstænger som ben, mens sædet er af HiRek plast.


Denne barstol er til dig, der ønsker en elegant og let løsning, der fremstår præsentabel og robust på samme tid. Vi har mange smukt designede barstole, da de også i høj grad indgår i boligindretningen på lige fod med spisebordsstole. Mange af varianterne giver dig mulighed for at vælge en barstol i samme serie som dine spisebordsstole, mens andre er noget for sig selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg