tirsdag 22. august 2017

Maling av plastmøbler

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Plastmøbler til lave pris hos Trademax.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvordan male utemøbler. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av utemøbler. Vi anbefaler at du bruker dør- og vindusmalinger på utemøbler av gran eller furu.


Møblene blir som regel kastet ut før den slites ut. Fargen blir jolle eller ikke lenger samsvarer dekorere endringer. Litt maling og fantasi kan gi nytt liv til plast stoler, bor lamper og andre møbler Du trenger:. Spray lakk for plast. Etter noen års bruk har plastmøbler en tendens til å virke skitne og.


Maling av plastmøbler

Fjern all løstsittende rust og maling , og påfør malerolje eller en spesiell rustolje som trekker inn i rusten og driver ut luft og fuktighet. Når rustflekkene er mettet med olje og har en silkematt glans, skal det hele tørke over natten før maling. Hvis du er usikker, test maling på et lite område av plast eller vinyl stykke. Alltid maling på et godt ventilert område og beskytter gulvet og andre områder fra maling spruter. Noen grunnere er brennbare (inkludert deres røyk).


Ikke bruk disse rundt åpne flammer (dette inkluderer komfyr eller ovn pilot lys). Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer?


Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Jeg kan selvfølgelig kjøpe nye stoler, men det er jo ganske begrensa fargeutvalg. Tidligere har jeg sett malte plastmøbler , men jeg aner ikke hva slags maling jeg bør bruke for at den ikke skal skalle av igjen med en gang. Jeg har spurt i en fargehandel, uten å få et svar å bli klok av. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling ? La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen.


Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom! Finn fram den perfekte nyansen til ditt prosjekt! Du kan også male plastmøbler med Hammerite spesial- maling , i glade farger og møblene blir like fine som nye. Når utemøbler av metall skal pusses opp, lønner det seg å grunne først med ruststoppende maling.


Bruk deretter maling for metall. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Hagemøbler til lave priser. Ja, det finner du på Maxbo.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Jernmøbler tåler å stå ute, men trenger å friskes opp etter noen år. Da kan de bli like gode som nye hagemøbler. Slik gjør du: Vask utemøblene slik at smuss, fett og olje fjernes. Før strøk med grunning må møblene være rene og tørre.


Løs maling og rust kan fjernes med en stålbørste. Av og til holder det ikke med vanlig maling , men kan hende du trenger en tynnere og. Det kan du raskt endre på med et strøk maling eller kanskje litt bengalack.


Det tar ikke stort mer enn en liten formiddag å lure naboen til å tro at du har gått til anskaffelse av funklende, nye møbler. Slik frisker du opp plastikkmøblene. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Hell litt møbelrens i en skål. Klipp av en dott av Liberon Stålull nr. Dypp stålulldotten i møbelrenseren og kryst den så det ikke renner av den.


Gni den fuktige stålullen lett på det området som skal rengjøres. Ta begrensede felt av gangen slik at man rekker å tørke av flaten mens den ennå er fuktig. Vask med grundrens, og skrab maling af.


Tilsvarende stoler av metall finnes på Verket Interiør. Først blev havemøblerne vasket grundigt af med grundrens. Herefter skal al løs maling skrabes af. Her kan du fx bruge en stålspartel.


Maling av plastmøbler

Hvis stolene er meget tørre, kan du pletgrunde de steder, hvor der kommer bart træværk til syne. Så skal stolene have nogle flotte farver. Vanlig vask får ikke bort dette, men en spesiell plastfornyer klarer det. Rundt om i det ganske land er hagemøblene allerede frem eller straks på vei ut av kjeller og bod. Men kanskje ser de plutselig litt slitne eller kjedelige ut i den vårblomstrende hagen?


Både tre, metall og plastmøbler kan helt fint males eller lakkes. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg