onsdag 9. august 2017

Bilderamme 30x40

Stort utvalg av Bilderamme 30xcm. Fraktfritt over 3kr. Finn Bilderamme 30x40. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ram inn minnene dine.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk.


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Vi tilbyr bilderammer med disse målene i flere forskjellige farger og materialer. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Rammen passer til A4-bilder dersom den brukes med passepartout. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gjennom å klikke på en ramme kan du lese mer om den.


Sjekk vårt brede utvalg nedenfor. Ramme i eik, 30xRamme i eik til plakater på 30xcm. Rammer i eik er det beste tilbehøret når du vil gi hjemmet ditt en varm og innbydende følelse! Eik er et levende materiale. Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din.


Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Rammestørrelser henger fremdeles igjen i standardstørrelsene for glassplatenegativer for 1år siden: 9x1 10x1 13x1 18x2 24x3 30x, 40x50. Og 4x 5x 8x1 11xog så videre. Se på en pakke fotopapir (våtmørkerom, sånn som må fremkalles i kjemikalier): Størrelsene er nøyaktig de samme. Kjøp Rammer hos Trademax.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg