onsdag 30. august 2017

Mykejens

Mykejens Penselrens og Problemflekkløser. Fornyer malerkoster og fjerner problemflekker. Myke-Jens løser opp gamle størknede malerpensler og ruller. Kan også brukes som flekkfjerner på klær og møbler. God til fjerning av lim, for eksempel på bilvindu (klistermerker osv.) Egner seg godt til avfetting og rengjøring av maskindeler.


SIKKERHETSDATABLAD MYKE-JENS PENSELRENS Fortsettelse fra forrige side Internkode:BEB0Revisjonsdato: 09. MykeJens er en meget effektiv og hurtigvirkende penselrens som mykegjør gamle og harde pensler og malerruller. Den fjerner flekker på klær og rengjør maskindeler, og den er meget god til fjerning av skismøring, malingssøl, oljesøl, limsøl og grønske. Fornying av gamle, harde pensler: MykeJens brukes ufortynnet, men. Jada, du kan reparere penselen med mykejens.


La den stå noen minutter i mykejens , ta den opp og skrap av malingen. Gjenta prosessen etpar ganger. Husk at maling herder også i vann, derfor blir penselen stiv. Til innendørspensler av den nye silktip typen, kan man gå hardhendt tilverks og bruke stålbørste.


Hos MAXBO finner du vaskemidler og rensemidler som trerens, terrasserens og kraftvask. Kjøp på nett eller i butikk. Flaskene har sprutetut, men det er bare å gi blaffen i den og heller helle det i et syltetøyglass. Penselrensen kan brukes mange manger, når det har stått en stund synker grumset til bunns og så heller man bare den klare væsken over i noe annet. På ett brett er det dusin.


Men etter masse års erfaring går det unna i en fei. Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Har en flaske med det blå fludiumet stående på hytta.


Mykejens

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Når det gjelder herdet gammel olje på mekanismen, kan du bruke et kraftig løsningsmiddel. Xylen løser opp det meste, men fjerner også all olje.


Jeg ville ha lagt alle metalldelene i løsningsmiddel, og ventet til allt er løst opp. Etter Rasmus Sælens død overtok sønnene, Sverre og Olaf. Dette var litt om historikken. Det er slik lederforholdet er idag.


Mykejens

Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Skylte godt ut,og helte på 1-dl ren salmiakk.


Fremdeles lite suksess, selv om salmiakk er fettløsende. Helte på en halv dl grønnsåpe i salmiakken, men det ga ingen økt effekt. Grønnsåpe er jo også fettløsende.


Skylte ut nok en gang, fremdeles bra belegg i tanken. Nå begynte det å skje ting! Er det noen smarte damer her som har en god måte å fjerne maling fra gulvene på?


Har prøvd sånn ca ALT og er snart helt desperat. Terrassen skal ryddes og vaskes , hagemøblene skal frem og grillen skal fyres opp. Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit - tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt. Tilgjengelig i butikker. Den gamle kolbekappa skrudd av og enden på skjeftet skåret på nytt, da vinkelen var helt på trynet.


Mykejens

Overdreven olje medførte skinning som jeg tildels fikk kontroll på etter tips fra Raudnakke. Finn Vaskemidler i nærheten av din plassering, eller ved å skrive inn en adresse, by, fylke eller postnummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg