onsdag 2. august 2017

Ikea rullegardin

Ikea rullegardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. IKEA - FYRTUR, Lystett rullegardin , trådløs, batteridrevet grå, Du kan kontrollere persiennene trådløst for å tilpasse lyset eller skjerme mot innsyn, alt etter hvilken aktivitet som foregår i rommet. Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig.


Ikea rullegardin

Batterilader er inkludert. Filtrerer lyset og reduserer reflekser på TV- og dataskjermer. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra IKEA hjemmesiden. Rullegardinen kan ikke kuttes. Det er to modeller som blir tilgjengelig: Fyrtur som er en lystett rullegardin , samt Kadrilj som er en mer gjennomsiktig variant.


Produktsidene til gardinene var i en kort periode tidligere år tilgjengelig på Ikeas nettsider og da ble blant annet prisene og størrelsene avslørt. I en e-post til Dinside skriver Ikea i Norge følgende om tilgjengeligheten: Så langt vi vet, skal de komme 1. IKEA FYRTUR elektrisk rullegardin til mørklægning. Begge rullegardiner vil kunne styres via app’en til IKEA TRÅDFRI eller de kan styres via den medfølgende trådløse kontakt. Slik ble det altså ikke. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin.


Ikea rullegardin

Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Transparent rullegardin som passer fint i stue og allrom, og gir et enkelt og stramt uttrykk. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ? En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid.


Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler. Velg først type rullegardin. I neste steg velges tekstilegenskap. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg