mandag 21. august 2017

Drygolin vindu og dør

Vi leverer noen av markedets beste vinduer og dører til svært gode priser. Sjekk utvalget og kampanjetilbud her! Fakturabetaling eller handlekonto? Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


DRYGOLIN vindu og dør – Jotuns originale for vindu og dør. Malingen har rask tørk så du rekker to strøk på en dag.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Lister og Karmer,. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv. Velegnet for takrenner osv.


Effektiv mot svertesopp og forsterket med UV Block for lengre farge og glansstabilitet. Suveren heft, finish og rask tørk. Meget værbestandig dekkende trebeskyttelse til utendørs behandling. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker svertesopp på overflaten.


Drygolin Vindu og Dør Maling.

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Den har suveren heft og finish.


Flyter godt ut og etterlater ikke penselstriper. Dette er en hvit maling som er ferdigblandet og klar til bruk. Til impregnert og u impregnert, nytt ubehandlet og tidligere behandlet treverk utendørs.


Vi kan levere alt av innerdører til lave priser! Vi har også et stort lager av mange forskjellige typer dører og størrelser. Levering til hele Norge. Du kan trygt handle billig hos oss.


Oljemalingen inneholder filmkonserverende middel som hindrer utviklingen av svertesopp og alger. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Se flere vakre gulfarger her. Butinox Futura Dør og Vindusmaling gir et elegant og halvblankt utseende med flott finish. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking.


Vinduer og dører er spesielt utsatt for påkjenninger gjennom direkte kontakt med både ute- og inneklimaet. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode).

Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Vær derfor nøye med å spesifisere hvilken farge du ønsker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg