torsdag 3. august 2017

Hvilken terrassebeis er best

Merkevarene til lave priser. Finn Hvilken Terrassebeis Er Best. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.


Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser.

Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn. Hvilken farge kompletterer boligen best og står i stil med omgivelsene? Du og de fleste andre er jo opptatt av å skape hyggelig atmosfære utenfor hjemmet ditt.


Men hva med vedlikeholdsbehovet? Hvordan sikrer du deg terrassebeisen som gjør at du slipper å beise hvert år? Gjør du forarbeidet riktig har terrassebeis opptil år holdbarhet. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling.

Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Men uansett hvilken kvalitetsbeis vi snakker om, kan du finne en test som viser at denne er best.


Det er ingen grunn til å behandle med Visir før beising, derimot kan du veldig gjerne behandle med Ovatrol D1. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best , sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Med Butinox terrassebeis trenger du heller ikke beise hvert år. Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil år. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol.


Dette er mye av grunnen til at Butinox er best i test. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Velger du terrassebord av god kvalitet, får du mer fritid i årene som kommer.


I stedet for å bruke fridagene til å vedlikeholde, kan du slappe av. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder!


TREBITT Terrassebeis i ny, forbedret utgave.

Når du skal velge beisfarger til terrassen bør du altså tenke helhetlig – hva kler nettopp vårt hus best ? Hvilken fasadefarge du har er selvsagt viktig, men tenk også etter hvilke andre farger terrassen din vil oppleves sammen med. Kanskje har du kal grå belegningsstein? Maling dekker og beskytter treverket best over ti enten det er olje,- eller akrylbasert maling. Eller lun, jordfarget stein?


Intervallene varierer fra 5-år opptil år - forutstatt riktig forarbeid. Bruk egne malingstyper for utsatte partier som vinduer, dører og vindskier. Det er viktig å lese bruksanvisning på hver produkt. Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen.


I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren. Det lønner seg å tenke nøye gjennom hvilken farge du skal ha. Utegulv for alle årstider!


Unik lød og fargespill Påføring fra 0˚C. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte. Med beis kan du kanskje vente etpar år med å gå over gulvet igjen.


Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Owatrol har også gode oljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg