mandag 28. august 2017

Rustikk kommode

Alltid lave priser og et stort utvalg! En rustikk kommode er ikke bare flott i seg selv, men du kan også plassere blomster, bilder og lignende på den. Derfor er en kommode et opplakt valg, hvis du har problemer med å få plassen i hjemmet til å rekke. I det store utvalget vårt, kan du se nærmere på en rekke rustikke kommoder, som både er flotte og utført i høyeste kvalitet. Skjenken er av gran, MDF og jern.


Rustikk kommode

Fargen har det kledelige navnet Sunflower, og veggen bak er forøvrig malt i fargen French navy. Og det kan jeg veldig godt forstå! Takket være dette er den trygg for allergikere og det naturlige miljøet.


Kommode malt i kalkmaling fra Vintro. Den er perfekt for både soverommet og kontoret. Innred på en måte der du kombinerer det estetiske med det praktiske. Finn en kommode som passer din stil. Trademax har samlet et stort sortiment med praktiske kommoder i forskjellige farger og stiler.


Rustikk kommode

Alt for att du skal kunne finne oppbevaringsmuligheter som enkelt passer inn i ditt miljø. Velg en kommode som passer inn i din innredning! En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser.


Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Skygge er vår populære overflatebehandling for dem som ønsker noe rustikk farge, dog uten aldringspreg. Her utføres grunnfargene med en sotningsprosess som slipes til et vakkert skyggepreget resultat. Spesielt profiler og kanter fremheves ved skyggebehandling, merk at store glatte flater ofte blir roligere og får et mindre skyggebilde. Leter du etter noe rustikt til hjemmet ditt?


Rustikk kommode

Da kanskje du skal gå for en rusitkk kommode. De fleste menneskene har problemer med å få. Rustikk og vintage med kalkmaling Inspirasjon til helgeprosjekt? Først Midnight, så Eden og hvit på toppen. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Eller en lang kommode til et større og avlangt rom? Hos oss finner du kommoder i forskjellige utførelser som passer til de fleste plasser.


Rustikk kommode

En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen. Om du trenger en stor kommode så kan du velge å bygge på lengden eller på høyden. Bramley, møbelserien som er skapt for å skape en landlig følelse, med en rustikk kommode i kremfarget trevirke, med patina og elde oppnår du det. Når det er varmt, kan alle sommerklærne du bruker, holdes i skapet, mens tykke gensere, varme skjorter og lange bukser finner sin plass i en egen kommode. Et stort utvalg av male kommode vil tillate en mann å stilig ordne soverommet.


I vårt tilbud finner du også en stilig rustikk kommode. Herregård innehar et betydelig mer eksklusivt uttrykk med sine vakre linjer og detaljer. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Herregård kommode ble utviklet for våre eksklusive Herregårdsenger.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg