torsdag 24. august 2017

Bilderammer i tre

Fraktfritt over 3kr. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.

Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Av alessandromottini 6. Alt du trenger er noen få ting,. Rustikk bilderamme i tre.


Vintage bilderammer i tre laget cirka i - tall selges. Har noe bruksmerkerer, se bilder. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.

Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre , en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Med en treramme får motivet ditt en diskret innramming som ikke kommer til å kreve oppmerksomhet. Tre fører tankene til naturlig og nordisk design, og en treramme kommer til å utgjøre et klassisk og diskret innslag i hjemmet ditt. Vi har trerammer i mange forskjellige størrelser og stiler. Hvilket rammemateriale du skal velge er selvfølgelig en smakssak.


Ettersom akryl er et materiale som er fleksibelt å arbeide med kan du i tillegg til klassiske rammeformer også finne for eksempel julekuler med plass til bilde i vårt sortiment. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Ramme TORD 13x18cm tre. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Diverse bilderammer i tre selges. Bruksmerkerer, se bilder.


Til våre bilderammer i tre brukes en profesjonell veggholder. Metallopphenget festes sikkert med tre skruer bak på ditt produkt i to hjørner. Info: Denne veggholder sikrer en enkel og vannrett oppsetning. Fås i utvalgte plakat XXL-formater.


Den brukes hovedsakelig til dekorasjon, DIY leker, juleleker, håndverk og andre dekorasjoner.

Dessuten er det flott for skoler, leirer, håndverksprosjekter, ferdige gaver og mye mer. Lyse bilderammer i tre hvor? Logg inn for å følge dette. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener.


Se alle våre rammer her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg