torsdag 31. august 2017

Samuelsen hage & interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Med sver og er derfor egnet også på tykke grener. Når mørket slår inn, slår denne seg på.


Drives ene og alene på solcelle.

Antall ansatte i bedriften er 7. Nina Samuelsen (46) er daglig leder. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Foretaket har registrerte ansatte. Og blir det godvær, som vi selvfølgelig håper på at det blir, åpner det for å kunne holde på i hagen.


Mens noen bruker sommeren til å vedlikeholde huset, bruker andre sommeren til å bygge noe nytt.

Her vil du finne lekre utemøbler fra FIAM, samt Palissade serien fra HAY. Finn møbler og interiøer til hage og uteliv i vår nettbutikk. Høy kvalitet til en god pris!


Bredt utvalg og gode priser på støpejern. Eksklusive og dekorative produkter, mye lekkert til både hus, terrasse, balkong og hage. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Linneas Hage er en veletablert nettbutikk med hovedfokus på klær og ineriør som du ikke finner over alt. Vi liker å blande gammelt og nytt, og elsker vintage møbler, indiske tekstiler og unikavarer. Norges største utvalg av sariputer! Mine to store lidenskaper er nostalgisk interiør og hage.


Elsker gamle, koselige hus, gamle tekstiler, sjarmerende gjenstander fra svunne tider og loppisfunn og ikke minst blomster! Roser, pioner, syriner, riddersporer. Koselig at du kom på besøk!


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! IN-teriørbutikken har en klar skandinavisk profil med kjente merkevarer. Kjøp møbler og interiør direkte fra vår nettbutikk eller besøk butikken i Tønsberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg