mandag 21. august 2017

Bordbrikker for glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Rikt utvalg av duker til både hverdag og fest, i mange ulike farger, design og materialer. Bestill på nett eller hent i butikk. Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet. Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest.


Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre. Glass - og bordbrikker i skinn. I interiørkategorien finner du også glass - og bordbrikker.


Skinn har en helt spesiell varme og sjarme som er med til å skape en koselig stemning når du sitter ved bordet.

Våre glass - og bordbrikker fås i fargene natur og svart. Du kan selvsagt trykke en personlig tekst på begge produktene. Her finner du hele vårt utvalg av alle våre bordbrikker. En bordbrikke beskytter ikke bare bordet for søl, men den kan også gi farge og varme. Kle opp bordet til middag med flotte duker, sitteputer og bordbrikker.


Duk til kjøkkenbord eller duk til spisebordet, linduk eller bomullsduk, eller kanskje en lekker løper? Hos oss finner du alt du trenger for en praktisk og samtidig flott spiseplass. Brikker sparer ikke bare på duken eller bordet. De kan også være veldig dekorative og gjøre bordet mye vakrere.


Her i vår nettbutikk finner du flere ulike bordbrikker , som bordbrikker i plast, spisebrikker i plast, brikker til glass og mye mer. Klassiske og vakre drikkeglass som passer både festlige anledninger og til hverdags. Handle trygt på jotex. Bordet gjør seg ekstra godt med bordbrikker , samtidig som de også beskytter bordet. Velg type, farge og kvalitet etter sesong og stil.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Beskytt bordflaten med løpere og brikker som er lette å vaske eller tørke av.

Finn laveste nettpris her. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Vi hos glassoginterior. Hekle håndveske, beskrivelse på hvordan.


Gjør din Moments-borddekking levende med myke tekstiler og uttrykksfulle serviettringer. I tekstilkolleksjonen inngår løper og bordbrikker i sober fargeskala og fin kvalitet. Kolleksjonen er sydd med et sofistikert uttrykk og med en søt champagnefarget dusk. Løft pådekkingen til nye høyder.


Med spisestuetekstiler kan du enkelt skape en hyggelig atmosfære for de besøkende. Velg mellom forskjellige farger og former som passer for alle anledninger. Run oval eller kanskje med dusker, vi har helheten som passer til alle typer rom og behov.


Vi har samlet et utvalg av bordbrikker og dekkebrikker, slik at du skal kunne finne en serie som passer. Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper.


Bruk faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg