tirsdag 15. august 2017

Designer spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Perfekt for din villa, leilighet eller kontor. Et spisebord er en følgesvenn gjennom et liv med mange.

Did you know that behind each design there is a world-renowned designer interpreting New Scandinavian. Oslo spisebord fra Homefactory er et elegant og stilrent bord i sort finert eik. Designet på bordet gjør at det passer inn i alle hjem. Wien spisestol er en stol som passer perfekt sammen med Oslo.


Uansett hvilke spisebord du finner frem til i utvalget vårt, er det spisebord av ypperste kvalitet som du vil trives med og som gjør at du får lyst til å ha gjester hver dag. Et unikt spisebord komplementert av utsøkte spisestoler av eksepsjonell design gir et godt utgangspunkt for at ditt hjem blir husket og beundret av dine gjester. Kjøp Designer spisebord på Kelkoo. Runde spisebord er super trendy og gir et mykere uttrykk i rommet. Når man samler familien eller vennegjengen får man lyst til å sitte lengre rundt bordet, og det gir en nærhet til alle som sitter rundt.


Dessuten er det lettere å pynte da det er bedre plass på midten. Vi designer , produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Eksempler på skreddersydde spisebord (klikk på bildene for større versjon). Eksempel skreddersydd spisebord – rundt som kan bli langt.

Levert med ekstra ben (klikk på bildene for større versjon). Der man starter dagen med kaffe og avis og der familie og venner samles for lange samtaler og gode måltider. Ved spisebordet sitter man ofte i timevis. Spisebordet: Et av de viktigste møblene i hjemmet! Vi har spisebord for de fleste behov: Store og små, i fast størrelse eller med uttrekk.


Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Runde og ovale spisebord er ikke så lett å få tak i – men vi lager bordene etter ønskede mål, i valgfri materiale og finish!


Vi designer og produserer møbler etter mål, som passer perfekt til ditt eksisterende interiør. Rundt spisebord – designerhome. Silas spisebord – sort eik – designerhome. Bliv inspireret og find lige netop det spisebord der passer til din spisestue.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer. Her spiser vi lækker aftensma mens vi snakker om dagen, der er gået - og måske hvad planerne er for i morgen. CH 1sofabord - Hans J. CH 3spisebord - Carl. Et godt designer spisebord skal altså passe til dig og din families behov, både i forhold til praktikken ved at have et solidt og rummeligt bor men også æstetikken, så bordet udtrykker din personlige indretningsstil. Gør måltidet til noget helt særligt.


Du spiser din mad med øjnene før noget andet. Møbel- Design er Kongsbergs største møbel- og interiørbutikk! Vakkert og svært brukervennlig spisebord – i faste størrelser eller med uttrekk.


Uttrekksbordene kommer med plater – som begge oppbevares i bordet når de ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg