mandag 7. august 2017

Sebra stellematte

Sebra stellematte

Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Finn laveste nettpris her. Se vårt store utvalg. Ute etter stellematte til babyen din? Da kan du slutte å lete rundt nå med en gang.


Det er bare å ta en titt, vi er helt sikre på at du kommer til å finne akkurat det du. En flott stellematte i bomull fra Sebra. Trekket er avtakbart og kan. Det er et dansk firma som både designer og produserer leketøy, sengetøy, barnemøbler og flere andre produkter til barn.


Sebra er et sortiment med særpreg. De er kjent for sitt moderne design og innovative farger på alle sine produkter. Du får den hos carmell. Stellematte i myk bomull fra Sebra.


Overtrekket er laget av bomull med vannavvisende overflatebehandling og er fylt med myk og komfortabel polyester. Du kan enkelt ta av trekket og vaske det i vaskemaskinen. En lekker stellematte fra danske Sebra. Et godt valg for den bevisste forelder.


Ekstra myk og god stellematte med quiltet trekk. Det blir enda enklere å gjøre rent etter bleieskiftet med en stellematte med laken. En slik modell dekkes helt og holdent av et laken, som det så bare er å slenge i vaskemaskinen. Laget av myk bomull med vannavvisende.


Sebra stellematte

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Skift på barnet på denne myke, praktiske og blå stellematten fra det danske interiørmerket Sebra. Myk, god og solid stellematte fra Sebras Farm serie.


Nydelig dus lyseblå med morsomme gårdselementer og figurer. Undersiden er mørkere dus blå og har samme mønster. Det finnes sengekant, sengetøy og ammepute i samme kolleksjon. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebor trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Sprell - klassiske møbler til barn - Kjøp Kili-seng og få gavekort 50-.


Sebra stellematte

Delikate farger som passer like godt i stuen som på barnerommet gjør merket så fullkomment. Hos Carmell finner du stellematter til å ha med på farten og til å ha hjemme. Tips en venn 4kr Midlertidig utsolgt.


Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse. Myk og stabil stellematte fra Sebra. Har et motiv av søte skogsdyr. Passer de fleste stellebord og kan også brukes på gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg