fredag 11. august 2017

Hvit beis inne

Hvit beis inne

Den er enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak! LADY Pure Nature White gir en hvit , naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning. Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Du kan også foreta selve påføringen av beis med en lofri klut, noe som gjør det enklere å få til en jevn fordeling av beis. Tørk over veggen med en ren fille om du ønsker et mindre dekkende utseende.


Hvit beis inne

Du vil derfor ha kontroll på fargen, slik at den etter noen år fortsatt er vakker og passer sammen med de andre fargene du har valgt til hytta eller hjemmet ditt. I beis kan man tilsette ganske mye mer hvitpigment, farge hvitkalket, og man skal kun ta et strøk pga bl. Mer hvitt , med mindre jobb.


Sprekkpanel ligner mye på Glattpanel, men som navnet sier, så er det en sprekk som skaper en spennende skyggevirkning. Se hvilke behandlinger vi lagerfører, ved å. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.


Beis , voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil male det. Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen.


Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Merk deg at disse greige fargene gjør seg best med en ren hvittone som Klassisk Hvit inntil på detaljene, - ikke Egghvit eller Bomull, som er gulaktig hvite. IFITV: Slik beiser du trepanelet inne 23. Beis er en transparent behandling, der tremønsteret skal synes gjennom fargen.


Det er en litt annen teknikk å påføre beis enn maling. I denne videoen kan du se hvordan du beiser nytt, ubehandlet panel. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Alt innen overflatebehandling.


For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Innemaling, - beis ,. Sammenlign pris på maling.


Hvit beis inne

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Jotun Panellakk trekker ikke inn, men dekker og danner en matt transparent film. Hvor transparent den er påvirkes bla. Jeg har brukt Jotun interiørbeis på vegger og panellakk i tak på min hytte.


Begge to er enkel og grei og jobbe med. Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Hvit ferdigblandet beis – Perfekt til tak! Gå til fargevelger for interiør.


Hvit beis inne

Tyrilins eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger og lød hjem. Når du skal skifte dørene inne er det viktig å tenke på husets innredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg