tirsdag 8. august 2017

Iittala eggeglass

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Kähler hammershøi eggeglass 2pk hvit. Le Creuset eggeglass caribbean. Inspirasjonen til stripene fikk Alfredo Häberli fra regnbuen og oransje var den første fargekombiansjonen som ble lansert.


Bli den første som omtaler dette produktet.

Serviset har blandet tradisjonelt design med innovasjon og resultatet er et tidløst og samtidig bemerkelsesverdig produkt. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Timeless design since.


Om du leter etter eggeglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. To flotte eggeglass formet som fugler. Kan også brukes til salt. Iittala - Best pris i Norge!


Jeg har til sammen stykk, de selges i par, dvs to og to. De er hele og pene og veldig flotte! Jeg pakker produktene godt inn og sender så fort jeg har mottatt betalingen. Bordfolk bunad eggeglass , Nordland i grønn, fra Lucie Kaas.


Gjør stas på frokostbordet med dette kjempekoselige eggeglasset i håndmalt bøketre. Flere ulike sammen på bordet gir et morsomt uttrykk. Tilgjengelig i flere fine varianter.


Hvorfor det kalles orange kan jeg egentlig ikke svare på da det er en kontrastfull kombinasjon av ulike toner av orange, blått, grønt, gult, rødt og hvitt. Serien kommer i krus, skåler og tallerkener i ulike størrelser. Det finnes også eggeglass.


Med dette lekre eggeglasset fra Origo blir søndagsfrokosten ekstra deilig. Kategorier: Kjøkken, Til bordet, iittala.

Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se beste pris fra over 5butikker. Velg mellom eggeglass i både klassisk, tidløs og moderne design! Handle Skandinavisk interiør og design online. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin.


EGGEGLASS BEIGE -. Skip to the end of the images. Elegant designserie med historiske referanser. Den elegante Hammershøi-serien er utformet med enkle, stilrene detaljer, som er inspirert av den verdenskjente kunstneren Svend Hammershøis historiske verker. Vi synes det er så kult at man kan kjøpe eggeglass som er i miniatyrversjoner av Margrethe-skålen.


De finnes i de herlige retrofargene blå, grønn, rosa og gul. Du kan også kjøpe tilhørende skje - dette er en perfekt gave å gi bort til eggelskeren! I denne kategorien finner du også eggeglass som er formet som et hjerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg