torsdag 3. august 2017

Butinox futura maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her!

Velkommen til Kensaq. Finn butinox futura maling i dag! Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge.


Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Les tester og omtaler før du kjøper. BUTINOX FUTURA SELVRENSENDE MALING. FDV-datablad - Norsk.

HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre.


En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Butinox oljedekkbeis på en bodvegg tilknyttet huset, år, er nedslitt og er plaget av svartsopp. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. Søk etter butinox futura maling på den nye KensaQ.


Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Teknologien sikrer en fleksibel film som er meget farge- og glansbestandig og gir god dekkevne. Ingen andre malingsmerker kan skilte med bedre totalbeskyttelse. En høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep.


Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og. Denne træbeskyttelse er til dig der vil holde dit træværk beskyttet og flot i mange år, hvor du får lange vedligeholdelsesintervaller. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.

Den fremste fordelen med alkydmaling er at den trenger noe inn i treverket og beskytter svært godt mot fuktinntrengning. Alkydholdig maling gir også en blankere overflate med bedre utflyt og færre penselstriper sammenliknet med akrylprodukter. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur. De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed.


Butinox er maling og malerprodukter til alle formål innendørs som utendørs. Kjøpte maling med års garanti på farge og glans for å slippe jobben med å male hvert 5-år. Sørsiden malte jeg på ny i fjor pga. NB bruk soppdreper som sprayes på før maling. Har ikke noe svatsopp, det var en del for år siden.


Sammenlign tilbud på butinox futura fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg