tirsdag 15. august 2017

Jotun interiørbeis drivved

På utkikk etter Interiørbeis? Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature Interiørbeis. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


Husk å gjøre gode forberedelser dog – akkurat som før du skal male. Vask med Jotun Husvask og puss deretter med finkornet sandpapir. Furet værbitt … Og du kan gjøre det helt selv! Flere inspirasjonsbilder med interiørbeis finner du her.


Se film om hvordan beise panel her. Her er det beiset med to strøk. Vakkert og naturlig med interiørbeis. På hytta vil vi gjerne ha et interiør som er ekstra lunt og koselig. Ikke minst trekker vi inn naturens egne materialer og farger for å skape den rette stemningen.


Vask først panelet med Jotun Husvask. Trinn For en ekstra glatt overflate, fukt panelet med en våt klut og puss godt over med et finkornet sandpapir (120–150). Fjern støvet med kost eller tørr mikrofiberklut. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft.


Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Fjern overflødig flekken med en tørr fille Det var da jeg kom ideen om å lage ett selv. Vi har brukt lecablokker som vi har malt to strøk med hvit maling. Plankene er beist med Jotun Drivved beis.


Beis med interiørbeis , eventuelt maling. De er beiset strøk med Lady interiørbeis i fargen Drivved. Interiørbeis stue : Vegger og takåser på stue er beiset med ett strøk Jotun Interiørbeis ( Jotun Pure Nature Interiørbeis ). Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt. JOTUN Panellakk kommer i harmoniske farger, mens interiørbeisen finnes i unike farger som får frem din personlige stil.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis.


Fargen regulerer man selv ved å påføre enten ett eller to strøk. Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.


Jotun interiørbeis : deler Drivved og del Valnøtt. LADy Pure Nature er en helt ny interiørbeis som fargesetter, forskjønner. All panel blir beiset før den blir satt opp, for det meste stående men. Game rommet til guttan i fargen Drivved på veggene og hvitmalt skygge. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk.


Jotun interiørbeis drivved

Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


Hei Vegard :) Tusen takk, så hyggelig å høre. Det vet jeg faktisk ikke, for de plankene jeg har brukt har jeg funnet. Men man får tak i beis som gir noe av den samme looken, så du kan sjekke ut Jotun sin interiørbeis.


Jotun interiørbeis drivved

På veggene tror jeg valget faller på et strøk med fargen drivve men er. Det står mellom Tyrilin interiørbeis eller Jotun Lady interiørbeis , og. Tips og råd om hvordan du enkelt beiser innvendig panel. Beise villmarkspanel i gangen – farge: drivved eller lignende. Se beste pris på Jotun Lady Pure Nature Klar (liter).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Vegg, Vegg,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg