fredag 4. august 2017

Glasshyller kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Passer til BESTÅ-stammer, dybde cm.

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Stort utvalg av tilbehør til skap og skuffer i kjøkken , ba vaskerom og garderobe. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.


Overskap er uunnværlige på kjøkkenet, spesielt i et lite kjøkken der det ikke er plass til mange underskap. Her finner du et utvalg av kjøkkenskap i forskjellige størrelser og typer. Du kan gjøre kjøkkenet ditt helt unikt ved å velge håndtak, design og farge på skapdørene.


Informasjonen som du fyller inn i skjemaet vil bli sendt til oss.

Glasshyller produserer vi etter mål i ulike tykkelser. Hyllene leveres med polerte kanter. Vi har på lager mange typer beslag til hyller, fra hyllekonsoller til. Wire- og stagsystemet vi bruker til innfesting av hyllene er meget fleksibelt, og kan ta i bruk vegg, tak og gulv.


MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk. På et lite kjøkken er det om å gjøre å få plass til en vegghylle. På den mpten slipper man at krukker, kopper og kar ikke blir stablet på kjøkkenbenken.


Utstilling og rustikk Utstilling. Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål! Tykkelse mm for skapbredder 40 6og 8mm. Bunnen er trukket litt opp slik at skapdøren åpnes ved å gripe i underkant. Håndtak er dermed unødvendig.


Vi har flotte hylleknekter som vi importerer i forskjellige design. Arbeidslys og dekorlys. Vi leverer også i forskjellige glasstyper. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha.


De festes elegant med solide skjulte oppheng, og like skjult gir de lys ut.

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at det går bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg