onsdag 23. august 2017

Mørkt interiør

Mørkt interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Mørkt interiør : La deg inspirere av dette lekre mørke hjemmet i Nord-Irland. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Mørkt på mørkt kan gi lune og helhetlige rom. Husk at mørkt ikke bare er sort, og at helt sort kan virke litt hardt og kaldt. Farger som dype grønn-, blå-, grå- og burgunderfarger er mykere og mer takknemlige å jobbe med.


Ikke gjør det halvveis. I høst- og vintermørket er det mange fine stemninger å kjenne på, her ligger skyggefargene på hverandre lag på lag og skaper spenning. Når et lys flerrer opp i mørket skvetter vi til. Slik kan vi også bruke kontraster i et mørkt interiør. Nå er det trendy med mørke farger i interiøret.


Mørkt interiør

Ved å bruke riktig belysning blir mørkt interiør lunt og ikke dystert. Klassisk og mørkt interiør. Men nå er det blitt mer vanlig at særlig premiumbiler med for eksempel sort interiør også får sort taktrekk, enten i stoff eller alcantara. Dette kan også gjøres i etterkant. Husmødre protest mot den mørke gulv fordi at fargen gjør det veldig merkbar minste støvkorn, slik at gulvet må være spesielt forsiktig med å ta vare på.


Interiør med mørke gulv. Hvilken kombinasjon av et mørkt gulv. Kombinasjonen av hvite vegger og mørkt gulv er en klassiker, som ikke bør nekte. Fordi vi er redd rommet vil bli for mørkt , kvier seg mange for å bruke mørke farger på de store veggflatene.


Her er noen tips: Nøytralt er ikke kun lyst. Mange setter likhetstegn mellom nøytrale og lyse farger. Mørke farger har kommet for fullt. Hvis du ønsker, så kan du la ditt interiør bli mørkt og mystisk. For flere nyanser av samme farge i samme rom er veldig in.


Men lyse nyanser av naturfargene er også innafor og de matcher godt med naturlige materialer. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom.


Se mer og kjøp på Kid. Helse Bolig og interiør Trening og kosthold Teknologi Livet Tester Mat og drikke. Det skal være mørkt og mystisk på soverommet. Thurmann-Hoelseth til Klikk Bolig.


Og man trenger ikke å være redd for mørke farger, faktisk er de mest kompliserte fargene å innrede med - tro det eller ei - hvitt, beige og grått. Vi har også et variert og spennende utvalg av lamper – Tom Dixon, Lee Broom, Design by Us, Bolia, Rubn Lightning. Lamper fungerer som et naturlig blikkfang, og de betyr mye.


Mørkt interiør

Et såpass mørkt interiør krever også mye lys. Et mørkt interiør krever mer lys. På skjenken har Flavia bordlampe fått plass, og speilet hadde Siri fra tidligere. Hvordan er det å bo i et mørkt hjem?


Vi synes i grunn ikke på at det er så mørkt her. Med unntak av entreen, er det også store lyse flater i hvert rom, som gjør at det helhetsinntrykket ikke blir så mørkt. Men vi digger de mørke flatene, og spesielt det mørke kjøkkenet på en mørk vegg, og synes det gjør rommet lunt og særegent. Leter du etter et retro-inspirert spisebord?


Da er Club from House Doctor et godt alternativ! De traff hos meg både i hus og hytte. Like før helgen kom stolene til spisestuen i huset på Bjorøy. Mørkt og mykt treffer bra på disse stolene. De er av merket Texas fra tyske KFF.


I en hektisk hverdag, der tid og ro har blitt fremmedord for mange av oss, trenger vi en plass hvor vi kan trekke oss tilbake og kjenne på den luksusen det har blitt å kunne slappe av og bare være til. Det var ingen stor overraskelse at det var ingen hvite eller grå vegger. Verden har gått fra hvite, upersonlige bokser til lune og mer kulørrike bokser.


Mørkt interiør

Og merk lune, -vi trenger ikke ha det mørkt , men veggfargen skal ha litt kulør. Veggene er gjerne belagt med en herlig tapet du bare MÅ ta på. Og trappeoppgangen skal få samme mørke, dyprøde farge som gangen. Hvis noe males nå, blir det mørkt.


Til gjengjeld har Maren Ingeborg vært nøye med belysningen. Unike bruktkupp-lamper gir en varm glø og en kjede av lyspærer går langs taket i spisestuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg