torsdag 3. august 2017

Hvit pologenser

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Finstrikket ullblanding, bomull, silke eller ribbestrikket – uansett hvilken variant du foretrekker så vil du se stilfull ut, og du kan legge igjen skjerfet ditt hjemme! Test en pologenser hos Zalando og bli overbevist om at dette er et plagg som fortjener en plass i din basisgarderobe!


Med et par elegante jeans eller en stilig slengbukse, tar det seg særdeles flott ut med en turtleneck.

Her på Zalando har vi flere hundre ulike typer pologensere og turtlenecks. De finnes blant annet i klassisk grå, hvit og sort, eller i fargerike varianter og med striper eller trykk. Pologensere hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens pologensere til dame i mange ulike modeller og forskjellige farger.


Shop enkelt online hos Ellos. Det perfekte plagget for kalde dager. Ikke bare holder en pologenser deg varm, men kragen gir en stilig og sofistikert touch.


Velg mellom klassiske figurnære eller lune og strikkede varianter.

I vårt sortiment finner du garantert en som passer din smak og stil. Figurnær modell med halvpolokrage. Stylein X Isabella for Ellos er et eksklusivt designsamarbeid mellom moteselskapet Stylein og entreprenøren Isabella Löwengrip.


Varen er ikke tilgjengelig i noen butikker i nærheten. Men du kan alltids prøved den ved å kjøpe den på nettet. En kortermet genser i bomullspiqué. Skjorten har ribbet krage, knapping øverst og en liten brodert detalj på brystet.


Smal, ribbet kant nederst på ermene. En fin pologenser er et must i garderoben din, og den kan brukes året rundt. Vi hos Nelly har en masse pologensere i ulike materialer, strukturer og farger, slik at du enkelt skal kunne finne en som passer for deg. Med et utvalg på over 8varemerker er Nelly et selvsagt sted for alle moteelskere.


Se sesongens strikkegensere og kjoler. Must have strikkegensere, cardigans, strikkekjoler og jakker i cashmere og ull til dame. Den stilbevisste mannen vet at en garderobe ikke er verdt noe uten sin pologenser. Dette plagget kommer åter på tal med jevne mellomrom og det vil komme tilbake på dagsordenen ofte når man snakker om mannsmotet.


Match din pologenser med et par fancy bukser og en stilig jakke for å få frem et profesjonelt kontorarbeider utseende.

Ser du etter kosete pologenser ? Hos Gina Tricot finner du et stort utvalg av nye trendsikre, fine og komfortable pologenser. En elastisk pologenser som gir basisgarderoben din en behagelig og moteriktig vri. Elastisk økologisk bomullsblanding.


Lett figursydd pologenser i ribbestrikket bomullstrikot med stretch. Lengden følger størrelsen, ca. Trygg levering Sikker. Kjøp Dameklær Bomull pologenser på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Dameklær Bomull pologenser i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dameklær ved hjelp av vår tjeneste. Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under bysten. Softshell jakke 5NOK. Strikket genser med glidelås 7NOK.


NATO-genser - marine 3NOK. Feminin retroinspirert genser med halvhøy krage i en behagelig blanding av ull og bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg