tirsdag 29. august 2017

Norgesglass christiania glasmagasin

Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Her finner du alle våre butikker. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.


I menyen på venste side kan du filtrere søket for å gjøre det mest relevant i forhold til pris, merkevare eller produktserie. Norgesglass med lokk i helmetall, som fikk navnet Norge B.

Blant annet kan du kjøpe de populære Norgesdropsene i nasjonalfargene. Er ikke lakris helt etter din smak kan du finne deg en annen favoritt her. Christiania Glasmagasin BAKE SPRINGFORM MINI PER STK.


Få perfekte krumkaker med formen i bambus. Krumkaker INGREDIENSER ET NORGESGLASS MED KRUMKAKEMIKS DL VANN 1G SMELTET SMØR. FREMGANGSMÅTE Bland glassets innhold med 1g.


Drammenverket ble kjøpt til erstatning for det gamle og umoderne Hurdal Glassverk som litt senere ble nedlagt. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Glass har nesten alltid vært spesialiteten.

I dag tilbyr også nettbutikken deres porselen og kjøkkenutstyr generelt. Kjøkken og matlaging i fokus. CG har et relativt variert varesortiment, men de fleste av varene deres hører til kjøkkenet, matlaging og pådekking. I dag er aller siste dag med salg på Cyber Monday.


Spar en god del penger innen kjøkken, interiør, glass, servise og mye mer. Se det store salget her. Vi fører i dag et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat m. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Husk at du får rabatt på alle varer.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. De morsomme norgesdropsene egner seg også godt på festbordet. Bestikk må man også ha, og i år er det veldig populært å bryte borddekkingen med et bestikk i gull, rosègull eller sort. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss!


Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Mange i lys grønn farge, der det står Norge på siden av glasset og på glasslokket. Også en del i klart glass med og uten skrift.


Norske er et konsern eid av Atle Brynestad.

Kilder: Digitalt Museum, BBC, Industrimuseum. Liste på alt norgesglass Fra Gadyet. Sylteglassene ble en suksess. På salg i dager: Annonser: Løveglass, norgesglass og gamle melkeflasker ,-Solgt. I tillegg har jeg tre løveglass.


Pris avhenger av størrelse og antall som kjøpes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg