onsdag 23. august 2017

Iittala ølglass

Iittala ølglass

Alt til restauranten - kjøp online. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Iittala ølglass

Iittala Kopper - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.


Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Iittala ølglass

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vanlig pris: kr 5000. Special Price kr 4365. Forpakningen inneholder fire glass. Designer Alfredo Häberli. Essence Ølglass pack.


Serien består av en karaffel og sju stykker glass i ulike størrelser, hvorav fem står på samme høyde. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Populært og trendy servise i friskt stripemønster.


Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Du bestemmer tekst og skrifttype. Timeless design since. Ultima Thule Ølglass 60cl 2-pakk.


Hans bidrag til finsk form omfatter alt fra glassprodukter til utforming av sedler og grafikk. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Serien er designet av Alfredo Häberli, som også er mannen bak den utrolig populære og fargerike serie Origo. Craft Beer Glasses Ølglass tulip 4pk cl.


I dag er han en velkjent internajonal designer basert i Zürich. Rosendahl Grand Cru Ølglass 2pk cl. Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. De klassiske ølglassene rommer en pint og er veldig kjekt å ha når du vil ta en pilsner. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg