mandag 28. august 2017

Speil med sølvramme

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.

Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Nydelig Queen speil, med sølvramme og glamdekor 135x45cm.


Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil.


Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design.

Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Dette vakre Queen speilet med sølvramme er bare et syn!


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Aldri brukt, i original innpakking ennå. Beskrivelse I samme serie Alternativ. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Dekorer dine vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri. Med slike interiørelementer får rommet raskt en mer personlig stil og du kan enkelt omrokkere på elementene for å skape nye uttrykk.


Velg blant våre bilder, rammer og speil av ulike størrelser, design og farger – og vi er sikre på at du vil finne noe som faller i smak. Speil Med SøLvramme sjelden justert. Hos oss finner du stilrene bilderammer i sølv som passer i alle hjem. Skap en stilren bildevegg ved hjelp av sølvrammer fra desenio. Litt luksus med en stilren sølvramme.


Her har vi samlet alle våre elegante sølvrammer, som hver og en fremhever bildene dine samtidig som de tilfører litt luksus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg