mandag 7. august 2017

Epoxymaling bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Flere går nå en annen vei og velger en epoxyløsning som et alternativt. At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer. EpoxyMaling hjelper deg hele veien om du ønsker å legge epoxy på badegulv. Forside Bad , våtrom og rørlegger Epoxy på badet?


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Epoxymaling består av to komponenter. Det er en base, en såkalt epoxyharpiks, som blandes med en herder umiddelbart før du skal male. Den kjemiske sammensetningen gjør materialet stivt og ekstremt sterkt når de to komponentene herder.


Kjøp på nett eller i butikk.

Vi skal pusse opp to bad i et hus vi kjøpte i fjor. Jeg liker det helt enkle, og lurer på om du kan anbefale epoxy (eller lignende) til gulv på badet (det ene har støpt gulv, det andre ikke, begge steder er det baderomsbelegg med varmekabler)? Kan det eventuelt gjøres selv, eller må jeg bruke spesialister? Vandig epoxymaling er vandfortyndbar og indeholder ikke organiske opløsningsmidler.


Bruker du vanlig epoxymaling så bør(jeg vil si MÅ) du prime betongen med en epoxyprimer først før du legger på strøk epoxymaling. Dette er fordi epoxymaling ikke har de samme egenskapene som en epoxyprimer og vil derfor ha større mulighet for å løsne stedvis pga ujevn heft. Privatmarkedet gjerne dyrere enn industri.


En stue på ca kvm vil koste ca 8kroner per kvm, inkl moms og materialutgifter. Kilde: Helge Birk, epoxydesign. Birk antyder en pris på 4kr per kvadratmeter pluss moms, en pris som inkluderer både arbeid og materialer. Er du ute etter å fornye ditt bad med en baderomsinnredning eller et baderomsmøbel sammen med en stilren servant, har vi et rikt utvalg i forskjellige farger og størrelser, ofte med tilhørende høyskap.


Prisene varierer etter oppdrag. Et speil eller speilskap, sammen med dusjløsning eller dusjkabinett er noe ethvert bad må ha. Det er alltid viktig å ha det klart for seg hva som er en rimelig kostnad for en tjeneste, og det finnes heller ikke noe unntak når det kommer til å legge epoxy på ditt gulv.


Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Dermed holder et 5L-spann til ca. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk.


Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt.

Sigural gir en meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier. Det er nå mer enn fem år siden vi malte to bad og et vaskerom, og selv om de som solgte malingen var usikre på resultatet, så valgte vi å gi det en sjanse. Alternativet var å pusse opp alle tre rom til flere hundretusen kroner, det var derfor verdt å gi det et forsøk. Maler du et gulv med epoxymaling , får du ikke bare et flott, blankt gulv – du får også et slitesterkt gulv, som er enkelt å vaske og holde pent.


Men er det ikke noe med at epoxy er farlig, tenker du kanskje? Svaret er: Nei, epoxy er ikke farlig, hvis. Folk som jobber profesjonelt med epoxy skal følge en rekke regler. Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt.


Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg