torsdag 10. august 2017

Malt panel tak

Ferdigmalt panel for vegg og tak. Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket. Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg.


Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper.

I de mest populære takprofilene som Skygge skrå, Faspanel og Glattpanel leverer vi kvistfritt, fingerskjøtt panel i faste lengder på meter og meter. Malt panel finnes som heldekkende hvit eller i andre dekkende farger. Heldekkende hvit er tidløs og et naturlig alternativ til malte trefiberbaserte interiørplater. Lasert panel har en vokset, transparent hvit overflate.


Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer.


Det er antakeligvis mange millioner kvadratmeter med paneltak i Norge, og mange av disse kan nok trenge et strøk maling.

Mange tror sikkert at det å male panel i taket er både vanskelig og veldig tidkrevende, men med riktig fremgangsmåte og utstyr er det en overkommelig øvelse for alle, sier Jostein Brekka, fag- og utviklingssjef hos Jordan. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Kjøp på nett eller i butikk. Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke.


Lysekte- gulner ikke. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Hvordan male tidligere malt tak med panel og MDF.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt takpanel og mdf. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Vi bygger nytt og vil ha panel i taket. Bygmester er ikek fan av ferdigmalt, sier det er så mye kvist og slikt i treet, at det blir spikerhull som uasnett må males, og at MDF- panel kommer i korte lengder som gir mange skjøter. Han ønsker altså ubehandlet panel som deretter må males, med tilhørende krympesprekker etter et år.


Må ikke monteres i rom med lengde over meter eller bredde over meter, uten at det legges inn en. Takpanel egner seg både til nybygg og renovering. Bruk fantasien din, nå er alt mulig.


Moelven sine interiørpaneler er et levende produkt produsert av furu med høy kvalitet.

Her er det ikke påkrevd med sparkling,. Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk. Panelbord 142mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. Du har bestemt deg - furu er ut, malt panel er inn.


Slik går du frem for å oppnå et godt resultat. Når du har fjernet bilder, flyttet møbler og står foran naken furupanel, må du frem med et egnet rensemiddel for å rense treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg