torsdag 18. september 2014

Trepanel tak

Sjekk ut trepanel tak. Søk etter trepanel tak på den nye KensaQ. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk.

Taklistene males eller beises normalt i samme farge som taket. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Ferdigmalt panel for vegg og tak. Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket.


Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider.


Et hvittet tak som er blitt behandlet med hvit beis eller panellakk, kan ligne på et lutet tak , men er mindre problematisk å male over.

Takpanel går aldri av moten. Du kan se forskjell på behandlingene ved at panellakken ligger utenpå kvistene, mens beis ikke sitter på kvister. Paneltak som er behandlet med panelhvitt eller panellakk kan se fint ut etter vask og.


Ved montering ved lange lengder i eks. På dør og vindu benyttes utforing, slik at man oppnår riktig avstand til overflate innvendig vegg. Deretter festes karmlisten. Utvendig hjørne avsluttes med en vinkellist eller en utvendig hjørnekasse. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Du blir ikke skuffet når du kommer innom XL-BYGG for å se på trepanel til vegg eller himling. Trepanel sitter i ryggmargen vår. Velkommen innom for en paneldebatt! Lister som matcher til trepanel.


For optimal finish bør du velge gulvlister som binder sammen eller skiller vegg og gulv på en elegant måte. Hvordan male trepanel (Ubehandlet) Denne bruksanvisningen gjelder for ny panel som akkurat er satt opp. Har panelet begynt å gulne, følger du fremgangsmåten du finner her.


Vanlig skyggeskrå-panel får man til drøye hundrelappen pr.

Tilsvarende profil i MDF-takpanel ligger på 1pr. Når det gjelder trepanel må du huske å legge til kostnaden til maling for å få et riktig sammenlikningsgrunnlag i forhold til MDF. Når bordene har fått tilpasset seg temperatur, er sjekket og sortert, kan de festes på vegg eller i tak.


Vanligvis spikrer man panel og lister med spiker med firkantprofil og forsenket hode, såkalt dykkert. Den brukes når spikerhyllene skal skjules eller senkes ned i treverket. Planen er å pusse opp hele stuen, men ta det i etapper. Da har jeg hørt at det er lurest å starte med tak først, så vegger og deretter golv.


Jeg har mest lyst å rive dette vekk og sette opp tak -ess, eller takplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg